Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βιντεοκλίπ σοκ: Η Στικούδη σε φέρετρο, “μέτρα κάτω από το χώμα, η φωνή μου θα ακούγεται ακόμα”…
LIFESTYLE

Βιντεοκλίπ σοκ: Η Στικούδη σε φέρετρο, “μέτρα κάτω από το χώμα, η φωνή μου θα ακούγεται ακόμα”…

Ένα βιντεοκλίπ που θα συζητηθεί έχει ανεβάσει στο κανάλι της στο youtube και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια ερμηνεύει το «Ενθάδε κείται». Πιο συγκεκριμένα τραγουδάει την… κηδεία της και την βλέπουμε σούπερ σέξι μέσα στο φέρετρο. Όσο για τους στίχους του τραγουδιού… δεν υπάρχουν λόγια: «ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ […]

Ένα βιντεοκλίπ που θα συζητηθεί έχει ανεβάσει στο κανάλι της στο youtube και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια ερμηνεύει το «Ενθάδε κείται». Πιο συγκεκριμένα τραγουδάει την… κηδεία της και την βλέπουμε σούπερ σέξι μέσα στο φέρετρο.

Όσο για τους στίχους του τραγουδιού… δεν υπάρχουν λόγια:

«ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΛΑΤΙΝΑ

ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΧΩΜΑ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ Θ’ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ».

Πάντως οι πρώτες αντιδράσεις πλην των αρνητικών σχολίων που δέχεται στα social media ήρθαν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η οποία έμεινε άφωνη.
«Σοκ! Παιδιά δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα… Ή είναι πολύ προχωρημένο και δεν το πιάνουμε; Θέλει κάτι να πει μέσα από το τραγούδι».

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής συνέχισαν: «Ο Βασίλης ο Καλλίδης να βάλει να βράζει τα κόλλυβα;»

Φαίη Σκορδά: «Παιδιά δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα… Ή είναι πολύ προχωρημένο και δεν το πιάνουμε; (…) Θέλει κάτι να πει μέσα από το τραγούδι»

Σοφία Τουντούρη: «Ένα ποπ είδωλο που αρέσει σε τόσα πολλά κοριτσάκια να εμφανίζεται μέσα στο φέρετρο;»

Κώστας Τσουρός: «Συγγνώμη εσείς θεωρείτε ότι αν κάποιος κάνει αυτό το πράγμα, είναι καλά»

Οι παραπάνω ήταν μόνο μερικές από τις σπαρταριστές ατάκες για το νέο κομμάτι. Πάντως, η Φαίη Σκορδά να ολοκληρώνει το θέμα λέγοντας: «Είναι από τα θέματα που δεν ξέρεις πώς να τα σχολιάσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις