Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μετέφερε με το φορτηγό κοκαΐνη αλλά τον “τσάκωσε” το x-ray του Λιμενικού (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετέφερε με το φορτηγό κοκαΐνη αλλά τον “τσάκωσε” το x-ray του Λιμενικού (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Μαζί με διάφορα προϊόντα μετέφερε από την Ευρώπη στη χώρα μας και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης! Επτά κιλά και 750 γραμμάρια Ο λόγος για 51χρονο οδηγό μεγάλου φορτηγού, διεθνών μεταφορών, ο οποίος συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών στην περιοχή της Μάνδρας, αφού σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν επτά κιλά και 750 γραμμάρια κοκαΐνης, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μαζί με διάφορα προϊόντα μετέφερε από την Ευρώπη στη χώρα μας και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης!

Επτά κιλά και 750 γραμμάρια

Ο λόγος για 51χρονο οδηγό μεγάλου φορτηγού, διεθνών μεταφορών, ο οποίος συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών στην περιοχή της Μάνδρας, αφού σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν επτά κιλά και 750 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυμμένα στο χώρο, όπου τοποθετούνται τα εφεδρικά ελαστικά του οχήματος.

Τι ανέφεραν οι πληροφορίες και τα στοιχεία της Δίωξης

Μετά τις πληροφορίες και τα στοιχεία, που έφθασαν στη Δίωξη, ότι λαμβάνει χώρα εκτεταμένη διακίνηση κοκαΐνης από χώρες της Ευρώπης στην Ελλάδα με φορτηγό που μεταφέρει, κατά τα άλλα, παντός είδους νόμιμα προϊόντα, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του οδηγού.

Ξεκίνησε από Ολλανδία και έφτασε στην Ελλάδα μέσω του πορθμείου Ανκόνας- Πάτρας

Όπως ανακοίνωσε η Δίωξη, ο 51χρονος, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ολλανδία και μέσω του πορθμείου Ανκόνας Ιταλίας-Πάτρας, αφίχθη στον λιμένα Πατρών και κατέληξε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

Έλεγχος με το X-RAY σε τράκτορα, επικαθήμενο και νόμιμο φορτίο

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα μέρη του φορτηγού (τράκτορας, επικαθήμενο, νόμιμο φορτίο) και με τη συνδρομή του οχήματος σάρωσης (X RAY) του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά, βρέθηκαν, σε πλαϊνούς αποθηκευτικούς χώρους του επικαθήμενου, επτά 7 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη.

Τι βρέθηκε στη διάρκεια της έρευνας

Η ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκε και ο οδηγός συνελήφθη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7 κιλών και 750 γραμμαρίων
  • Ένα  φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών
  • Ένα  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • Το χρηματικό ποσό των 890 ευρώ
  • Μία  ζυγαριά ακριβείας
  • Δύο  κινητά τηλέφωνα

Με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα. Στο μεταξύ η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει την έρευνα για να αποκαλύψει κι άλλα μέλη του ίδιου κυκλώματος διοχέτευσης της κοκαΐνης στη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις