Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εξιχνιάστηκε μεγάλη κλοπή λευκών ειδών, από μια τροχαία παράβαση (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκε μεγάλη κλοπή λευκών ειδών, από μια τροχαία παράβαση (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Μια τροχαία παράβαση, που εντόπισαν αστυνομικοί,  στην περιοχή του Σχηματαρίου «έβγαλε» σοβαρή κλοπή με αντικείμενο δέματα με λευκά είδη! Βρέθηκαν μπροστά σε 52 δέματα λευκών ειδών Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο, βρέθηκαν μπροστά σε πενήντα δύο δέματα με λευκά είδη, όπως σεντόνια και κουρτίνες! Ο ιδιοκτήτης του […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια τροχαία παράβαση, που εντόπισαν αστυνομικοί,  στην περιοχή του Σχηματαρίου «έβγαλε» σοβαρή κλοπή με αντικείμενο δέματα με λευκά είδη!

Βρέθηκαν μπροστά σε 52 δέματα λευκών ειδών

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο, βρέθηκαν μπροστά σε πενήντα δύο δέματα με λευκά είδη, όπως σεντόνια και κουρτίνες!

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, όπου ξετυλίχθηκαν τα γεγονότα και εξακριβώθηκε από πού είχε γίνει η κλοπή των σεντονιών και των κουρτινών.

Είχαν αφαιρεθεί από εργοστάσιο στο Σχηματάρι

Όπως προέκυψε, λέει η Αστυνομία, τα είχε αφαιρέσει από εργοστάσιο το οποίο δεν λειτουργεί πια στο Σχηματάρι με την αξία τους κατά τη δήλωση του ιδιοκτήτη τους να υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ.

Η Αστυνομία στην ενημέρωσή της αναφέρει ότι συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία  για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Περιπολίες για την πρόληψη και καταστολή κλοπών

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν τον 63χρονο, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, το οποίο ήταν έμφορτο με πενήντα δύο δέματα με λευκά είδη.

Στα 100.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Όπως προέκυψε, ο 63χρονος είχε αφαιρέσει νωρίτερα τα ανωτέρω δέματα (περιείχαν σεντόνια και κουρτίνες), από ανενεργό εργοστάσιο στο Σχηματάρι, η συνολική αξία των οποίων, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη τους, υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ.

Σεντόνια και κουρτίνες επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη

Τα προϊόντα κλοπής, καταλήγει η ανακοίνωση, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 63χρονου .

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις