Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο λόγος που ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε μασάει συνέχεια τσίχλα
ΚΟΣΜΟΣ

Ο λόγος που ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε μασάει συνέχεια τσίχλα

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, που συχνά μασάει τσίχλα δημοσίως, ακόμη και σε επίσημες συναντήσεις, αποκάλυψε ότι με αυτό τον τρόπο απαλύνει τον πόνο στη μέση του. Ο 72χρονος Ντουτέρτε εξήγησε στη διάρκεια μιας ιδιωτικής συνάντησης για το συνήθειό του να μασά τσίχλα, όταν έκανε πλάκα για τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να τον ευχαριστήσουν. «Αγοράστε μου απλώς τσίχλα, διότι με αυτό […]

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, που συχνά μασάει τσίχλα δημοσίως, ακόμη και σε επίσημες συναντήσεις, αποκάλυψε ότι με αυτό τον τρόπο απαλύνει τον πόνο στη μέση του.

Ο 72χρονος Ντουτέρτε εξήγησε στη διάρκεια μιας ιδιωτικής συνάντησης για το συνήθειό του να μασά τσίχλα, όταν έκανε πλάκα για τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να τον ευχαριστήσουν.

«Αγοράστε μου απλώς τσίχλα, διότι με αυτό τον τρόπο απαλύνω τους πόνους που έχω», δήλωσε.

Χωρίς να δώσει εξηγήσεις, ο Ντουτέρτε άφησε να εννοηθεί ότι έχει προβλήματα στη σπονδυλική στήλη.

«Μου απαλύνει τον πόνο», επεσήμανε.

Ένα βίντεο που έδειχνε τον Φιλιππινέζο πρόεδρο να μασά τσίχλα ενώπιον του Κινέζου ομολόγου του Σι Τζινπίνγκ είχε προκαλέσει πανικό στις υπηρεσίες πρωτοκόλλου της Ιαπωνίας ενόψει της συνάντησης του Ντουτέρτε με τον Ιάπωνα αυτοκράτορα.

Το 2016 παραδέχθηκε ότι παίρνει ένα ισχυρό αναλγητικό που συνταγογραφείται συνήθως σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο ή χρόνιες ασθένειες, εξαιτίας των προβλημάτων που έχει στη μέση τα οποία προκλήθηκαν από ατυχήματα που είχε με τη μοτοσικλέτα του.

Αυτή η αποκάλυψη είχε τροφοδοτήσει τις εικασίες για την κατάστασης της υγείας του Ντουτέρτε, που είναι ο πιο ηλικιωμένος πρόεδρος των Φιλιππίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις