Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οικονόμου σε Λαζόπουλο: Γι’ αυτήν τη χυδαιότητα θα ζητήσεις ποτέ συγγνώμη; (vid)
LIFESTYLE

Οικονόμου σε Λαζόπουλο: Γι’ αυτήν τη χυδαιότητα θα ζητήσεις ποτέ συγγνώμη; (vid)

Με το «καλημέρα σας» τα άκουσε ο Λάκης Λαζόπουλος το πρωί της Τετάρτης από τον Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που γινόταν η ανάγνωση των εφημερίδων, το μάτι του παρουσιαστή, έπεσε σε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο: «Ζω σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικών μέτρων»! Αυτό […]

Με το «καλημέρα σας» τα άκουσε ο Λάκης Λαζόπουλος το πρωί της Τετάρτης από τον Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που γινόταν η ανάγνωση των εφημερίδων, το μάτι του παρουσιαστή, έπεσε σε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο:

«Ζω σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικών μέτρων»! Αυτό στάθηκε αφορμή για ένα έντονο ξέσπασμα σε βάρος του, από τον δημοσιογράφο.

«Εγώ λυπάμαι πάντως τον Λάκη τον Λαζόπουλο ρε Μαρία. Έχω σκάσει από εχθές, που διάβασα αυτήν τη συνέντευξη που έδωσε και είπε πως ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά βρε παιδί μου. Έχω σκάσει, δηλαδή ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά, ό,τι είπε λέει, το πλήρωσε… Γι αυτήν τη χυδαία προπαγάνδα που έκανε ο Λάκης τόσα χρόνια, θα ζητήσει καμιά φορά συγγνώμη; Γι αυτές τις χυδαιότητες που έλεγε για χρόνια επί χρόνια και επηρέαζε χιλιάδες πολίτες; Θα ζητήσει επιτέλους μία συγγνώμη; Μάλλον όχι…»!

Αμέσως μετά η Μαρία Αναστασοπούλου, είπε πως όταν κάποιος βρίσκεται στα κάτω του, θα πρέπει να τον αφήνουμε στην ησυχία του, για να πάρει την απάντηση από τον Οικονόμου, πως, ο Λαζόπουλος προκαλεί!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις