Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Τάισον ανοίγει ράντσο με…φυτεία μαριχουάνας!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τάισον ανοίγει ράντσο με…φυτεία μαριχουάνας!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Μάικ Τάισον, επωφελούμενος από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια για ψυχαγωγική χρήση, είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο επιχειρηματικό του έργο. Όπως αναφέρει η «The Blast», o πρώην πυγμάχος έχει ήδη αγοράσει ένα οικόπεδο 16 στρεμμάτων, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ράντσο, μια φυτεία μαριχουάνας με την επωνυμία «Tyson […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Μάικ Τάισον, επωφελούμενος από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια για ψυχαγωγική χρήση, είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο επιχειρηματικό του έργο.

Όπως αναφέρει η «The Blast», o πρώην πυγμάχος έχει ήδη αγοράσει ένα οικόπεδο 16 στρεμμάτων, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ράντσο, μια φυτεία μαριχουάνας με την επωνυμία «Tyson Ranch».

Η Πολιτεία της Καλιφόρνια  έδωσε το πράσινο φως για τη νομιμοποίηση αυτής της ουσίας για ψυχαγωγική χρήση μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2016 και η οποία τέθηκε σε ισχύ αυτή τη Δευτέρα.

Στο οικόπεδο, εκτός από τις καλλιεργητικές εκτάσεις, θα υπάρχουν καταστήματα εφοδιασμού, ένα αμφιθέατρο όπου θα γίνεται διδασκαλία των νέων παραγωγών.

Επιπλέον, θα συνεργαστεί για την έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις της μαριχουάνας στον τομέα της ιατρικής.

Ο Τάισον μπορεί να εμπλακεί νομίμως στην πώληση της μαριχουάνας αφού έχει καταδικαστεί  δύο φορές με ποινές που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, όταν βρέθηκε θετικός για τη μαριχουάνα το 2000 και το 2007 για κατοχή κοκαΐνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις