Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Η κλοπή της δεκαετίας- Λεία 1,3 εκατ. ευρώ! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλοπή της δεκαετίας- Λεία 1,3 εκατ. ευρώ! (pics)

Η κλοπή της δεκαετίας έγινε στο Βόλο, τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Ένας άνδρας έκανε καταγγελία στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ότι του έκλεψαν 1,3 εκατ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες Αγγλίας, από το σπίτι του στη λεωφόρο Αργοναυτών στον Βόλο, ενώ εκείνος έλειπε στην Αθήνα, τη νύχτα του Σαββάτου. Ο ηλικιωμένος, γνωστός στον Βόλο και μέλος […]

Η κλοπή της δεκαετίας έγινε στο Βόλο, τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς.

Ένας άνδρας έκανε καταγγελία στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ότι του έκλεψαν 1,3 εκατ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες Αγγλίας, από το σπίτι του στη λεωφόρο Αργοναυτών στον Βόλο, ενώ εκείνος έλειπε στην Αθήνα, τη νύχτα του Σαββάτου.

Ο ηλικιωμένος, γνωστός στον Βόλο και μέλος του ΔΣ κοινωφελούς ιδρύματος σύμφωνα με το ΑΠΕ, υποστηρίζει ότι είχε το τεράστιο ποσό σε κρυψώνες μέσα στο σπίτι του.

Η αστυνομία ερευνά το κατά πόσο ισχύουν τα όσα κατήγγειλε ο Βολιώτης, αλλά και το από πού μπορεί να προήλθαν αυτά τα χρήματα.

Θύμα της ληστείας είναι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper, ο Νικόλας Δεληγεώργης, ενώ οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμά του από την κεντρική πόρτα, παραβιάζοντας την κλειδαριά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αστρονομικό ποσό προερχόταν από ρευστοποίηση ομολόγου, πριν από λίγες εβδομάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις