Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λαζαρίδης: Το ’18 οι Έλληνες θα κληθούν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Το ’18 οι Έλληνες θα κληθούν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την κυβέρνηση ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Thessnews», τόνισε μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση έχει ρημάξει τη χώρα και τη μεσαία τάξη από την υπερφορολόγηση, προσθέτοντας πως πρέπει να σταματήσει η ταξική ισοπέδωση. «Οι Έλληνες χρωστούν περισσότερα από 100 δισ. […]

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την κυβέρνηση ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Thessnews», τόνισε μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση έχει ρημάξει τη χώρα και τη μεσαία τάξη από την υπερφορολόγηση, προσθέτοντας πως πρέπει να σταματήσει η ταξική ισοπέδωση.

«Οι Έλληνες χρωστούν περισσότερα από 100 δισ. ευρώ στο ίδιο τους το Κράτος. Και την ίδια ώρα, πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα και επιλέγει αντί για δουλειές να δίνει φιλοδωρήματα στους πολίτες. Εμείς έχουμε εντελώς διαφορετικά σχέδια. Δεν δεχόμαστε την ταξική ισοπέδωση, την εξίσωση προς τα κάτω, τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Έχουμε όραμα να κάνουμε την Ελλάδα παραγωγική, ευημερούσα, ελεύθερη και αξιοπρεπή σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα και που οι προκλήσεις του αύριο απαιτούν στοχευμένες, μακρόπνοες πολιτικές και όχι φτηνές, λαϊκίστικες επιδοματικές κορώνες», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, που ερωτώμενος για τους άξονες της κυβερνητικής πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διάρκεια του συνεδρίου της Ν.Δ., είπε πως ο πρόεδρος του κόμματος, έχει «επιλέξει συνειδητά να πορευτεί στην πολιτική με πυξίδα την αλήθεια».

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε πως θα πρέπει να επιτραπεί η απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας και να υπάρχει ευημερία σε ολόκληρη την κοινωνία με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Παράλληλα, εκτίμησε πως το 2018, θα είναι χρονιά εκλογών για την Ελλάδα.

«Θα είναι μια χρονιά που οι Έλληνες θα κληθούν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Να σηματοδοτήσουν το τέλος του λαϊκισμού, του διχασμού, της μιζέριας. Και να στρέψουν το βλέμμα στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις