Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βαζαίος: «Επόμενος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό 50άρας»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαζαίος: «Επόμενος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό 50άρας»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Απόλυτα ευχαριστημένος από τα δύο ασημένια μετάλλια που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Κοπεγχάγης, αλλά και από τη συνολική του απόδοση και τις επιδόσεις του, ο Ανδρέας Βαζαίος θέτει ήδη τους επόμενους στόχους του για την τρέχουσα σεζόν. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, λίγη ώρα αφότου ανέβηκε στο […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Απόλυτα ευχαριστημένος από τα δύο ασημένια μετάλλια που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Κοπεγχάγης, αλλά και από τη συνολική του απόδοση και τις επιδόσεις του, ο Ανδρέας Βαζαίος θέτει ήδη τους επόμενους στόχους του για την τρέχουσα σεζόν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, λίγη ώρα αφότου ανέβηκε στο βάθρο των νικητών των 200μ. πεταλούδα (είχαν προηγηθεί τα 200μ. μικτή ατομική, την Παρασκευή 15/12), ο Έλληνας κολυμβητής, τόνισε:

«Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης, τόσο για τα δύο μετάλλια όσο και για τις επιδόσεις και τα πανελλήνια ρεκόρ που πέτυχα. Φάνηκε πως στις κούρσες των 200μ. ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος από αυτές των 100μ.

Επόμενος μεγάλος στόχος μου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 50άρας πισίνας το καλοκαίρι (στη Γλασκώβη) και γι’ αυτό θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για τη στήριξή της, καθώς και τον προπονητή μου κ. Αλέξανδρο Νικολόπουλο και το σωματείο μου, τον ΑΝΟ Αργυρούπολης.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις