Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Με αυτό το κομμάτι, δεν θα χρειάζεσαι αξεσουάρ
ΓΥΝΑΙΚΑ

Με αυτό το κομμάτι, δεν θα χρειάζεσαι αξεσουάρ

Όσο στυλάτα κι αν είναι τα ρούχα μας, όσο κι αν το «έχουμε» με τον παριζιάνικο αέρα, τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα σχεδόν σε κάθε λουκ. Δίνουν την αίσθηση ότι ασχοληθήκαμε λίγο παραπάνω με το oufit μας και δεν… πετάξαμε απλώς δύο κομμάτια πάω μας. Όμως υπάρχει κάτι, που από μόνο του είναι κόσμημα πάνω μας κι αυτό […]

Όσο στυλάτα κι αν είναι τα ρούχα μας, όσο κι αν το «έχουμε» με τον παριζιάνικο αέρα, τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα σχεδόν σε κάθε λουκ.

Δίνουν την αίσθηση ότι ασχοληθήκαμε λίγο παραπάνω με το oufit μας και δεν… πετάξαμε απλώς δύο κομμάτια πάω μας. Όμως υπάρχει κάτι, που από μόνο του είναι κόσμημα πάνω μας κι αυτό δεν είναι κάποιο ρούχο, αλλά ένα σκέτο χρώμα!

Ο λόγος φυσικά για το κόκκινο, το απόλυτο χρώμα του πάθους, του έρωτα, της φωτιάς.

Μία ωραία επιλογή είναι να φορέσετε ένα απλό κόκκινο πουλοβεράκι ή φούτερ, ένα κομμάτι που ναι μεν είναι casual αλλά δημιουργεί δυνατό statement χάρη στην έντονη απόχρωσή του.

Οποιοδήποτε άλλο κομμάτι όμως μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα, είτε είναι μια φούστα είτε ένα παντελόνι ή κάποιο πανωφόρι σε κάποια απόχρωση του κόκκινου.

Είναι από μόνο του τόσο έντονο, που δεν χρειάζεται κανένα αξεσουάρ. Αν το θεωρείτε πολύ ζωηρό για τα γούστα σας, ποντάρετε σε ένα ζευγάρι κόκκινα γάντια.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις