Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Οπαδός κλώτσησε κι έβρισε τον Στέρλινγκ έξω από το προπονητικό κέντρο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οπαδός κλώτσησε κι έβρισε τον Στέρλινγκ έξω από το προπονητικό κέντρο!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτυ, Ραχίμ Στέρλινγκ, όταν έφτασε στο προπονητικό κέντρο λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Τότεναμ. Συγκεκριμένα, ένας οπαδός τον αποκάλεσε «αράπη», κι έτσι ο 23χρονος Άγγλος διεθνής κατέβηκε από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε για να ζητήσει εξηγήσεις. Τότε, ο άνδρας […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτυ, Ραχίμ Στέρλινγκ, όταν έφτασε στο προπονητικό κέντρο λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, ένας οπαδός τον αποκάλεσε «αράπη», κι έτσι ο 23χρονος Άγγλος διεθνής κατέβηκε από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε για να ζητήσει εξηγήσεις.

Τότε, ο άνδρας του επιτέθηκε και τον κλώτσησε στο πόδι, χωρίς όμως να καταφέρει να τον τραυματίσει, κι ύστερα τράπηκε σε φυγή.

Οι κάμερες, έχουν καταγράψει το συμβάν, άρα το πιο πιθανό σενάριο είναι να καταλήξει στα χέρια της Αστυνομίας.

Το περιστατικό αυτό, δεν αποπροσανατόλισε τον Στέρλινγκ από τον αγώνα της Premier League, στον οποίο η ομάδα του πέτυχε σπουδαία νίκη με σκορ 4-1, με τον άσο των «πολιτών» να πετυχαίνει δύο τέρματα (80′,90′).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις