Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι δύο καλύτερες ιδέες για να κρύψετε το σπασμένο πλακάκι
PLUS

Οι δύο καλύτερες ιδέες για να κρύψετε το σπασμένο πλακάκι

Αν έχετε στο σπίτι σας σπασμένα πλακάκια και δεν ξέρετε πώς να τα καλύψετε, δείτε δύο τρόπους αν δεν θέλετε να τα αλλάξετε. Βαφή Το να βάψετε ένα σπασμένο πλακάκι είναι μια πολύ οικονομική λύση. Σε χρωματοπωλεία μπορείτε να βρείτε ειδικό υλικό που ανακατεύεται με βαφή και χρησιμοποιείτε σε ραγίσματα ή σε σπασμένα πλακάκια. Βάλτε […]

Αν έχετε στο σπίτι σας σπασμένα πλακάκια και δεν ξέρετε πώς να τα καλύψετε, δείτε δύο τρόπους αν δεν θέλετε να τα αλλάξετε.

Βαφή

Το να βάψετε ένα σπασμένο πλακάκι είναι μια πολύ οικονομική λύση. Σε χρωματοπωλεία μπορείτε να βρείτε ειδικό υλικό που ανακατεύεται με βαφή και χρησιμοποιείτε σε ραγίσματα ή σε σπασμένα πλακάκια. Βάλτε με μια οδοντογλυφίδα ή μια μπατονέτα τη βαφή στο ράγισμα και αφήστε να στεγνώσει καλά. Μόλις στεγνώσει σκουπίστε από πάνω με ένα πανάκι.

Περάστε από πάνω μια καθαρή στρώση βαφής για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν έχετε πολλά ραγίσματα σε διάφορα πλακάκια ενός δωματίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαφή σε διαφορετική απόχρωση από αυτή του πατώματος για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αυτοκόλλητα

Υπάρχουν αυτοκόλλητα και τατουάζ για πλακάκια και μάλιστα είναι πολύ εντυπωσιακά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο για να κρύψετε ραγίσματα και σπασμένα πλακάκια ή ακόμα και λεκέδες που έχουν αποτυπωθεί πάνω στα πλακάκια σας και δεν βγαίνουν εύκολα.

Προτιμήστε αυτή τη μέθοδο σε πλακάκια που είναι σε τοίχο ή σε πάτωμα που δεν έρχεται συχνά σε επαφή με νερό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις