Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σοκ για οδηγούς: Έβρισκαν τα αυτοκίνητά τους χωρίς ζάντες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ για οδηγούς: Έβρισκαν τα αυτοκίνητά τους χωρίς ζάντες

Του Πέτρου Καρσιώτη Σοκ πάθαιναν κάποιοι οδηγοί στην περιοχή της Καλαμαριάς, όταν την ώρα που πήγαιναν να μπουν στα αυτοκίνητά τους, έβλεπαν κάτι που τους ήταν αδύνατο να πιστέψουν. Έλειπαν τα ζαντολάστιχα κι έφευγαν με ταξί ή λεωφορείο Έλειπαν τα…  ζαντολάστιχα των οχημάτων, που σήμαινε ότι ήταν ακινητοποιημένα και έφευγαν για τις δουλειές τους με λεωφορείο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σοκ πάθαιναν κάποιοι οδηγοί στην περιοχή της Καλαμαριάς, όταν την ώρα που πήγαιναν να μπουν στα αυτοκίνητά τους, έβλεπαν κάτι που τους ήταν αδύνατο να πιστέψουν.

Έλειπαν τα ζαντολάστιχα κι έφευγαν με ταξί ή λεωφορείο

Έλειπαν τα…  ζαντολάστιχα των οχημάτων, που σήμαινε ότι ήταν ακινητοποιημένα και έφευγαν για τις δουλειές τους με λεωφορείο η  ταξί.

Η μία καταγγελία διαδεχόταν την άλλη από εμβρόντητους οδηγούς

Η μία καταγγελία για κλοπή… τροχών των αυτοκινήτων διαδεχόταν την άλλη από εμβρόντητους οδηγούς, που απευθύνονταν στην Αστυνομία.

Σε όλες τις περιπτώσεις αφαίρεσης των τροχών διαπιστωνόταν ένα κοινό σημείο.

Προτιμούσαν τις ακριβές ζάντες που φορούσαν τα οχήματα

Ότι οι… μακροχέρηδες προτιμούσαν τα ελαστικά τα οποία περιείχαν ζάντες μεγάλης αξίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχών

Μετά τη σχετική έρευνα η Ασφάλεια καλαμαριάς οδηγήθηκε στην εξιχνίαση, όπως ανακοίνωσε, «κλοπών τροχών αυτοκινήτων από την περιοχή της Καλαμαριάς και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 43χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις».

Δέκα περιπτώσεις έχουν εξιχνιαστεί

Όπως προέκυψε από την  έρευνα, ο 43χρονος από το καλοκαίρι του 2016 έως τον Αύγουστο του 2017 σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις αφαίρεσε τους τροχούς (ζαντολάστιχα) από οχήματα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σε συνεργείο αυτοκινήτων εντοπίστηκαν κάποια από τα αντικείμενα

Η απάντηση για το λόγο των κλοπών δόθηκε όταν σε έρευνα που έγινε σε συγκεκριμένο συνεργείο αυτοκινήτων, εντοπίστηκαν ορισμένα  ζαντολάστιχα και κατασχέθηκαν.

Εργαλεία και καπάκια ζαντών στην κατοχή του

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη στην περιοχή της Καλαμαριάς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία, ένα πλήθος από καπάκια  ζαντών, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του ως μέσο τέλεσης των παράνομων ενεργειών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις