Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Επιτέλους, ένα καλό νέο για τους λάτρεις του Instagram
PLUS

Επιτέλους, ένα καλό νέο για τους λάτρεις του Instagram

Όλοι έχουμε κάποιους αγαπημένους Instagram users που ακολουθούμε, σύμφωνα όμως με τις τελευταίες ειδήσεις στον χώρο της τεχνολογίας, σύντομα δεν θα ακολουθούμε μόνο profiles. Εκτός από τα προφίλ και τους χρήστες που έχουμε βάλει στη λίστα των αγαπημένων μας και φροντίζουμε να μη χάνουμε post τους, πλέον θα μπορούμε να κάνουμε follow και σε hashtags! Κάτι […]

Όλοι έχουμε κάποιους αγαπημένους Instagram users που ακολουθούμε, σύμφωνα όμως με τις τελευταίες ειδήσεις στον χώρο της τεχνολογίας, σύντομα δεν θα ακολουθούμε μόνο profiles.

Εκτός από τα προφίλ και τους χρήστες που έχουμε βάλει στη λίστα των αγαπημένων μας και φροντίζουμε να μη χάνουμε post τους, πλέον θα μπορούμε να κάνουμε follow και σε hashtags!

Κάτι εξαιρετικά βολικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο καθένας μας έχει και το δικό του αγαπημένα hashtags που συνήθως πρέπει να πληκτρολογήσει στο search του Instagram για να τα βρει.

Τώρα λοιπόν όποιος θέλει να βλέπει τι έχουν ανεβάσει και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες παγκοσμίως σε hashtags, θα μπορεί να το κάνει πολύ πιο εύκολα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις