Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς θα φύγει “ανώδυνα” το κερί από το ξύλο
PLUS

Πώς θα φύγει “ανώδυνα” το κερί από το ξύλο

Πολλές φορές όταν ανάβουμε ένα κερί και το αφήνουμε σε κάποιο τραπεζάκι υπάρχει περίπτωση να στάξει επάνω στην επιφάνεια του τραπεζιού. Το ίδιο συμβαίνει και σε περίπτωση που πέσει και στα ρούχα μας. Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους και όλα θα γίνουν όπως πριν! Το μόνο που χρειάζεστε είναι παγάκια και μωρομάντηλα. Σε περίπτωση που πέσει […]

Πολλές φορές όταν ανάβουμε ένα κερί και το αφήνουμε σε κάποιο τραπεζάκι υπάρχει περίπτωση να στάξει επάνω στην επιφάνεια του τραπεζιού. Το ίδιο συμβαίνει και σε περίπτωση που πέσει και στα ρούχα μας. Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους και όλα θα γίνουν όπως πριν!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι παγάκια και μωρομάντηλα.

Σε περίπτωση που πέσει κερί επάνω στο τραπεζάκι μας περνάμε από επάνω με κυκλικές κινήσεις ένα παγάκι.

Ο πάγος έχει την ιδιότητα να παγώνει στιγμιαία το κερί μας και να μπορεί να αποκολληθεί από την επιφάνεια του τραπεζιού πάρα πολύ εύκολα χωρίς να αφήσει μεγάλη στάμπα επάνω στο τραπέζι στην συνέχεια περνάμε την επιφάνεια με ένα μωρομάντηλο και είναι έτοιμο.

Για τα ρούχα, αντί για μωρομάντηλα θα χρειαστείτε πράσινο σαπούνι.

Σε περίπτωση που πέσει κερί στα ρούχα σας βάλτε επάνω ένα παγάκι για αρκετά λεπτά κάντε κυκλικές κινήσεις χωρίς να πιέζετε το ρούχο και αφαιρέστε στην συνέχεια με το χέρι σας το παγωμένο κερί. Στην συνέχεια περάστε και καθαρίστε με πράσινο σαπούνι και αρκετό νερό στο σημείο που έπεσε το κερί έτσι ώστε να αφαιρεθεί η στάμπα από το κερί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις