Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μπλόκο σε έξι κιλά “λευκού θανάτου” από τη Δίωξη, στα διόδια (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλόκο σε έξι κιλά “λευκού θανάτου” από τη Δίωξη, στα διόδια (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Στα διόδια της Ελευσίνας μπλόκαραν οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών 33χρονο οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος μετέφερε σε ειδικές κρύπτες ποσότητα  έξι κιλών και 91,5 γραμμαρίων, ηρωίνης! Ταυτοποίησαν τον οδηγό και το αυτοκίνητο Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, που είχαν τις σχετικές πληροφορίες, για τη μεταφορά της τρομακτικής ποσότητας του «λευκού θανάτου», κατάφεραν να […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα διόδια της Ελευσίνας μπλόκαραν οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών 33χρονο οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος μετέφερε σε ειδικές κρύπτες ποσότητα  έξι κιλών και 91,5 γραμμαρίων, ηρωίνης!

Ταυτοποίησαν τον οδηγό και το αυτοκίνητο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, που είχαν τις σχετικές πληροφορίες, για τη μεταφορά της τρομακτικής ποσότητας του «λευκού θανάτου», κατάφεραν να πληροφορηθούν για τον οδηγό και το αυτοκίνητο με το οποίο θα γινόταν η μεταφορά.

Εντοπίστηκε o 33χρονος να κινείται στην Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου

Εν τέλει εντοπίστηκε ο 33χρονος να κινείται στην Εθνική  Οδό Αθηνών-Κορίνθου, και αποφασίσθηκε να ακινητοποιηθεί και να ελεγχθεί  στον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας.

Στα πίσω καθίσματα κρυμμένα βρέθηκαν τα ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν κρυμμένες στα πίσω καθίσματα του αυτοκίνητου, έντεκα   συσκευασίες ποσοτήτων ηρωίνης, ενώ μετά από σωματική έρευνα βρέθηκαν άλλες δύο  συσκευασίες  του ίδιου σκληρού ναρκωτικού.

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και ένα τηλέφωνο

Εκτός από την ηρωίνη, κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς, καθώς και μία  συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Ψάχνουν για συνεργούς του 33χρονου

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα  Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του, συνεχίζεται.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις