Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Η επικίνδυνη κατασκευή των Τούρκων που εντόπισε στις γιάφκες η Αντιτρομοκρατική
ΕΛΛΑΔΑ

Η επικίνδυνη κατασκευή των Τούρκων που εντόπισε στις γιάφκες η Αντιτρομοκρατική

Αυτοσχέδια ρουκέτα είχαν κατασκευάσει οι εννέα Τούρκοι, μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, μέσα σε ένα από τα τρία σπίτια-γιάφκες, από όπου και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ η ρουκέτα αποτελείται από ένα σωλήνα, ο οποίος θα γέμιζε με εκρηκτικό, ενώ κατέληγε σε ένα μυτερό αυτοσχέδιο κώνο για […]

Αυτοσχέδια ρουκέτα είχαν κατασκευάσει οι εννέα Τούρκοι, μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, μέσα σε ένα από τα τρία σπίτια-γιάφκες, από όπου και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ η ρουκέτα αποτελείται από ένα σωλήνα, ο οποίος θα γέμιζε με εκρηκτικό, ενώ κατέληγε σε ένα μυτερό αυτοσχέδιο κώνο για να πάρει όσο γίνεται μεγαλύτερη ώθηση όταν θα πυροδοτηθεί από τον πυροσωλήνα, μέσα στον οποίο θα τοποθετηθεί.

Η ανακάλυψη της αυτοσχέδιας ρουκέτας έπεισε ακόμη περισσότερο τους αστυνομικούς ότι υπάρχει και άλλη γιάφκα, στην οποία κρύβουν τα όπλα, ίσως και τον πυροσωλήνα εκτόξευσης.

Ακόμη, όμως, παραμένει άγνωστο από πού πήραν την τεχνογνωσία για την κατασκευή της αυτοσχέδιας ρουκέτας.

Αυτή η απάντηση, πιθανώς να βρίσκεται στα usb που εντοπίστηκαν στα σπίτια τους και ίσως αποκαλύψουν πολλά για τη δράση και την προετοιμασία χτυπήματος των εννέα Τούρκων σε ελληνικό έδαφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις