Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπάνια συνέντευξη της Τόνιας Σωτηροπούλου: Αναρωτιόμουν μήπως είμαι gay (vid)
LIFESTYLE

Σπάνια συνέντευξη της Τόνιας Σωτηροπούλου: Αναρωτιόμουν μήπως είμαι gay (vid)

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι από τις διάσημες Ελληνίδες, που δίνουν σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις και τις περισσότερες φορές η ίδια αρνείται να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Η ταλαντούχα ηθοποιός, όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Όλα Καλά” στο Μακεδονία TV έγινε λίγο παραπάνω αποκαλυπτική και μίλησε για την εποχή της ζωής της, όπου πίστευε ότι […]

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι από τις διάσημες Ελληνίδες, που δίνουν σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις και τις περισσότερες φορές η ίδια αρνείται να μιλήσει για την προσωπική της ζωή.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Όλα Καλά” στο Μακεδονία TV έγινε λίγο παραπάνω αποκαλυπτική και μίλησε για την εποχή της ζωής της, όπου πίστευε ότι ίσως ήταν ομοφυλόφιλη.

«Σε νεαρότερη ηλικία έχω νιώσει αισθήματα για άτομο του ίδιου φύλου.

Όταν ήμουν 18, 19 ετών σκεφτόμουν, επειδή εγώ γενικότερα θαυμάζω πολύ τις γυναίκες και τις βρίσκω πάρα πολύ όμορφες, πιο όμορφες από τους άντρες, δεν σημαίνει ότι με ελκύουν περισσότερο, αλλά αντικειμενικά θεωρώ ότι υπάρχει μεγαλύτερη συμμετρία και μου αρέσει και ο τρόπος που κινούνται. Οπότε το παρατηρούσα αυτό και σε κάποια φάση της ζωής μου, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, σκεφτόμουν “μήπως τελικά είμαι γκέι;”», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις