Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Διπλωματικό πρόβλημα με την άδεια στον Κουφοντίνα, λέει ο Καμμένος (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διπλωματικό πρόβλημα με την άδεια στον Κουφοντίνα, λέει ο Καμμένος (vid)

Κριτική για την άδεια στον καταδικασμένο για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα άσκησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, προειδοποιώντας για διπλωματικό πρόβλημα με την κίνηση αυτή. «Αν εμείς προσβάλουμε τα θύματα μιας χώρας κάποια στιγμή θα προσβάλουν και τα δικά μας» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε «δημιουργούμε και άλλο διπλωματικό πρόβλημα με την […]

Κριτική για την άδεια στον καταδικασμένο για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα άσκησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, προειδοποιώντας για διπλωματικό πρόβλημα με την κίνηση αυτή.

«Αν εμείς προσβάλουμε τα θύματα μιας χώρας κάποια στιγμή θα προσβάλουν και τα δικά μας» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε «δημιουργούμε και άλλο διπλωματικό πρόβλημα με την άδεια αυτή».

«Ήταν κατάσταση να βλέπουμε το Ρουβίκωνα να βγάζει διθύραβμο για τον Κουφοντίνα;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε: «όταν λέμε να κάνεις ακτιβισμό να κάνεις αυτό, όταν ο ακτιβιστής λέει ότι ο δολόφονος είναι ο καλύτερος άνθρωπος και σέβομαι τους αγώνες του τότε δεν είσαι ακτιβιστική ομάδα».

Κληθείς να τοποθετηθεί για το θέμα με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι είναι μια υπόθεση που «ενοχλεί πολιτικά» και τόνισε ότι «πρέπει να ξεκαθαριστεί η υπόθεση με το μεσάζοντα».

Εξέφρασε, δε, την ανησυχία του «μήπως υπάρξει διπλωματικό επεισόδιο την ώρα που αναζητούμε έσοδα» και κατέληξε για το θέμα «πιστεύω ότι θα τη βρει την άκρη ο Πάνος Καμμένος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις