Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πολυμελής σπείρα “χτυπούσε” αυτοκίνητα στο ιστορικό κέντρο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολυμελής σπείρα “χτυπούσε” αυτοκίνητα στο ιστορικό κέντρο

Του Πέτρου Καρσιώτη Αυτοκίνητα, σταθμευμένα σε δρόμους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας έβαζαν στο στόχαστρο μέλη πολυμελούς σπείρας, εδώ και δύο μήνες. Οι ιδιοκτήτες, όταν επέστρεφαν από τις δουλειές τους η από διασκέδαση σε στέκια του ιστορικού κέντρου, τα έβρισκαν σπασμένα και… άδεια από όσα αντικείμενα είχαν αφήσει στο εσωτερικό τους. Ειδική ομάδα αναζήτησης, μετά […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αυτοκίνητα, σταθμευμένα σε δρόμους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας έβαζαν στο στόχαστρο μέλη πολυμελούς σπείρας, εδώ και δύο μήνες.

Οι ιδιοκτήτες, όταν επέστρεφαν από τις δουλειές τους η από διασκέδαση σε στέκια του ιστορικού κέντρου, τα έβρισκαν σπασμένα και… άδεια από όσα αντικείμενα είχαν αφήσει στο εσωτερικό τους.

Ειδική ομάδα αναζήτησης, μετά τις δεκάδες καταγγελίες

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες οδηγών, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των… θορυβωδών διαρρηκτών των σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Συνέλαβαν δύο από τα μέλη τα σπείρας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ακροπόλεως, κατάφεραν να συλλάβουν δύο αλλοδαπούς, μέλη της σπείρας, έναν 35χρονο κι έναν 27χρονο, ενώ αναζητούν άλλα τέσσερα μέλη της ίδιας σπείρας.

Επαναλαμβανόμενες οι διαρρήξεις στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Όπως ανακοινώθηκε, το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως συνέστησε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών που ενέχονται σε επαναλαμβανόμενες διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Εδώ και δύο μήνες έσπαγαν τα αυτοκίνητα

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, από διμήνου και πλέον, μαζί με τέσσερις συνεργούς τους, είχαν συγκροτήσει συμμορία και νυχτερινές, κυρίως, ώρες, παραβίαζαν κλειδαριές ή έσπαγαν το παράθυρο οχημάτων, με σκοπό να αφαιρέσουν χρήματα, αντικείμενα αξίας και έγγραφα.

Βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Έχουν εξιχνιαστεί 22 περιπτώσεις σε Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Θησείο

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι δύο περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα στην περιοχή του Συντάγματος, στο Μοναστηράκι και στο Θησείο.

Παραπέμφθηκαν σε ανακριτή

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις