Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ζέκα: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη την Κυριακή»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζέκα: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη την Κυριακή»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Κάρλος Ζέκα παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή, ωστόσο, όπως τόνισε, την Κυριακή το βράδυ οι διεθνείς θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. «Δεν παίξαμε καλά, δεν τρέξαμε καλά. Είναι μεγάλη ομάδα η Κροατία, αλλά δεν το πιστεύαμε με τίποτα ότι θα χάναμε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Κάρλος Ζέκα παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή, ωστόσο, όπως τόνισε, την Κυριακή το βράδυ οι διεθνείς θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

«Δεν παίξαμε καλά, δεν τρέξαμε καλά. Είναι μεγάλη ομάδα η Κροατία, αλλά δεν το πιστεύαμε με τίποτα ότι θα χάναμε με 4-1. Είμαστε κι εμείς καλή ομάδα κι έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Δεν ήμασταν καλοί. Τώρα μένει το δεύτερο ματς για να κάνουμε περήφανους όσο μπορούμε τους Έλληνες», τόνισε ο άσος της Κοπεγχάγης και συνέχισε:

«Μένει να κάνουμε καλή εμφάνιση την Κυριακή, θα προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε το ματς. Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Πρέπει να βάλουμε τρία γκολ, θα προσπαθήσουμε πιο πολύ και θα τα δούμε όλα στο γήπεδο.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις