Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εξόργισε ο Marilyn Manson: Σημάδευε με όπλο το κοινό σε συναυλία του (vid)
LIFESTYLE

Εξόργισε ο Marilyn Manson: Σημάδευε με όπλο το κοινό σε συναυλία του (vid)

Ξαναχτύπησε ο Marilyn Manson, καλλιτέχνης γνωστός για τις προκλητικές και εκκεντρικές εμφανίσεις του. Αυτή τη φορά, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή ανέβηκε στην σκηνή καθισμένος πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο όπλο ως βάση για το μικρόφωνο του, ενώ παράλληλα σημάδευε το κοινό. Η εμφάνισή του αυτή έγινε στην ίδια πόλη, το San […]

Ξαναχτύπησε ο Marilyn Manson, καλλιτέχνης γνωστός για τις προκλητικές και εκκεντρικές εμφανίσεις του.

Αυτή τη φορά, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή ανέβηκε στην σκηνή καθισμένος πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο όπλο ως βάση για το μικρόφωνο του, ενώ παράλληλα σημάδευε το κοινό.

Η εμφάνισή του αυτή έγινε στην ίδια πόλη, το San Bernardino στην οποία πριν από δύο χρόνια μία επίθεση με όπλο άφησε πίσω της πολλά θύματα. Ένα άλλο γεγονός που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον κόσμο είναι ότι η προκλητική αυτή συμπεριφορά του Marilyn Manson έγινε λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Τέξας.

Ο Manson σε δήλωση του τόνισε, ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν και ήθελε απλά να δείξει το πώς η εικόνα των όπλων έχει γίνει τόσο συνηθισμένη στη χώρα του.

Υπενθυμίζεται ότι είχε διακόψει τις εμφανίσεις του πριν λίγο καιρό για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις