Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χιλιάδες “γουρούνες” θα κατακλύσουν την πρωτεύουσα
ΕΛΛΑΔΑ

Χιλιάδες “γουρούνες” θα κατακλύσουν την πρωτεύουσα

Τρεις χιλιάδες «γουρούνες» θα κατακλύσουν την προσεχή Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, την Αθήνα. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα κάνουν μοτοπορεία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών από όλη την Ελλάδα στο νομοσχέδιο για τον νέο ΚΟΚ που προωθεί ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, το οποίο προβλέπει απαγόρευση της κυκλοφορίας τους σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και […]

Τρεις χιλιάδες «γουρούνες» θα κατακλύσουν την προσεχή Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, την Αθήνα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα κάνουν μοτοπορεία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών από όλη την Ελλάδα στο νομοσχέδιο για τον νέο ΚΟΚ που προωθεί ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, το οποίο προβλέπει απαγόρευση της κυκλοφορίας τους σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη, ο πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και μηχανών Γιώργος Μπαμιεδάκης είπε ότι αν περάσει το εν λόγω νομοσχέδιο θα σημάνει το τέλος χιλιάδων επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα και στην Κρήτη, σε μία περίοδο που, όπως είπε, δοκιμάζεται σκληρά το επιχειρείν.

Ο κ. Μπαμιεδάκης υπογράμμισε ότι στην Αθήνα, για τη διαμαρτυρία στο υπουργείο Μεταφορών, θα βρεθούν 3.000 τετράτροχα από όλη την Ελλάδα και 100 από το Ηράκλειο.

Το σκεπτικό του υπουργείου Μεταφορών, σχετικά με την απόφαση να σταματήσουν να κυκλοφορούν σε δημόσιους δρόμους τα συγκεκριμένα τετράτροχα αναφέρει ότι ήταν αιτία για πολλά ατυχήματα και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες στα νησιά όπου η ζήτηση για αυτά ήταν εξαιρετικά μεγάλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις