Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Τριντό ξέσπασε σε κλάματα: “Πίστευα ότι θα τα καταφέρω” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τριντό ξέσπασε σε κλάματα: “Πίστευα ότι θα τα καταφέρω” (vid)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τζασίν Τριντό για τον θάνατο του τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Tragically Hip Γκορντ Ντάουνι. Ο Ντάουνι, σπουδαίος τραγουδιστής και στιχουργός που είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών, έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του και την οικογένειά του. Ο Τριντό δεν άντεξε στη δήλωσή του στους […]

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τζασίν Τριντό για τον θάνατο του τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Tragically Hip Γκορντ Ντάουνι.

Ο Ντάουνι, σπουδαίος τραγουδιστής και στιχουργός που είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών, έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του και την οικογένειά του.

Ο Τριντό δεν άντεξε στη δήλωσή του στους δημοσιογράφους και έβαλε τα κλάματα.

«Χάσαμε έναν από τους καλύτερους. Ο Γκορντ ήταν φίλος μου αλλά ήταν και φίλος όλων των Καναδών» είπε ο Καναδός πρωθυπουργός με τα μάτια του να προδίδουν από την αρχή τη συναισθηματική του φόρτιση.

«Την αγαπούσε αυτή τη χώρα και όχι μόνο λέγοντας “ω, αγαπώ τον Καναδά”. Αγαπούσε κάθε κρυμμένη γωνιά, κάθε ιστορία, κάθε πλευρά αυτής της χώρας. Ήξερε ότι έπρεπε να γίνουμε καλύτεροι και σε αυτό είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του» πρόσθεσε ο Τριντό με τα κλάματα να τρέχουν από τα μάτια του.

Ο Τζαστίν Τριντό βρέθηκε με τον Ντάουνι στην τελευταία του συναυλία τον Αύγουστο του 2016 που τότε είχε μεταδοθεί τηλεοπτικά.

«Ήμαστε μια φτωχότερη χώρα χωρίς τον Γκορντ Ντάουνι. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω χωρίς να κλάψω αλλά δεν μπορώ, πονάω πολύ» κατέληξε ο Καναδός πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις