Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παναγιωτόπουλος: Ρωτούν αν με την αλλαγή φύλου θα απαλλαχθεί κάποιος από την διατροφή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτόπουλος: Ρωτούν αν με την αλλαγή φύλου θα απαλλαχθεί κάποιος από την διατροφή

Ένα πολύ ιδιαίτερο παράδειγμα, που τόνισε πως του μετέφερε ένας δικηγόρος, έφερε ο εισηγητής της ΝΔ για το νομοσχέδιο για τη διόρθωση φύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Κάποιος δικηγόρος, συνάδελφος, με πήρε τηλέφωνο για να μου πει την απορία πελάτη του: εάν η διόρθωση φύλου θα μπορούσε να συνεπάγεται τη δυνατότητα απαλλαγής του από την καταβολή διατροφής στη […]

nikos-panagiotopoulos-vouli-1200x799

Ένα πολύ ιδιαίτερο παράδειγμα, που τόνισε πως του μετέφερε ένας δικηγόρος, έφερε ο εισηγητής της ΝΔ για το νομοσχέδιο για τη διόρθωση φύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Κάποιος δικηγόρος, συνάδελφος, με πήρε τηλέφωνο για να μου πει την απορία πελάτη του: εάν η διόρθωση φύλου θα μπορούσε να συνεπάγεται τη δυνατότητα απαλλαγής του από την καταβολή διατροφής στη σύζυγο» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Απαντώντας, μάλιστα, στις αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είπε με έμφαση: «Έγινε! Έγινε και το καταθέτω! Έγινε και πολύ φοβούμαι ότι θα γίνει».

Ερώτηση Παναγιώταρου

o-bouleutis-xrusis-augis-ilias-panagiotaros

Στα προβλήματα καθημερινότητας εστίασε ο Ηλίας Παναγιώταρος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Πρόκειται για προβλήματα που κάποιοι προσπαθείτε να τα εκφυλίσετε. Τι θα γίνεται στον αθλητισμό; Στη στράτευση; Για τη σύνταξη και τα διαζύγια;» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, πριν προβεί στην ερώτηση του.

«Ή για πιο απλά πράγματα. Πόσες τουαλέτες θα έχουν τα μαγαζιά; Ανδρών, γυναικών, ουδετερόφυλων, άφυλων ή κάτι άλλο;» αναρωτήθηκε.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις