Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τοποθέτηση Μαντά για το ταξίδι Καμμένου: Τα δημόσια πρόσωπα δεν πρέπει να έχουν ιδιωτική ζωή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοποθέτηση Μαντά για το ταξίδι Καμμένου: Τα δημόσια πρόσωπα δεν πρέπει να έχουν ιδιωτική ζωή

Τα δημόσια πρόσωπα δεν πρέπει να έχουν ιδιωτική ζωή και θα πρέπει να κρίνονται αυστηρά τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μαντάς, σχολιάζοντας τον Πάνο Καμμένο, και το ταξίδι του στο Λονδίνο. Το «σκάνδαλο» που απειλεί ακόμη και την συνοχή της κυβέρνησης σχολιάστηκε και από τον κ. Μαντά, ο οποίος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή […]

MANTAS

Τα δημόσια πρόσωπα δεν πρέπει να έχουν ιδιωτική ζωή και θα πρέπει να κρίνονται αυστηρά τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μαντάς, σχολιάζοντας τον Πάνο Καμμένο, και το ταξίδι του στο Λονδίνο.

Το «σκάνδαλο» που απειλεί ακόμη και την συνοχή της κυβέρνησης σχολιάστηκε και από τον κ. Μαντά, ο οποίος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ τόνισε: Απορώ γιατί συνεχίζεται στη δημόσια συζήτηση αυτό το θέμα, στην στιγμή που έχουμε πολύ σοβαρά ζητήματα μπροστά μας όπως το θέμα του προϋπολογισμού, των εργασιακών σχέσεων, το θέμα των αδειών στα κανάλια.

Έχω μια δική μου προσέγγιση όσον αφορά την αξιολόγηση των θεμάτων. Είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή. Η χώρα περνάει σε μια νέα φάση και σ’ αυτή τη φάση όλοι κι όλες πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σ’ αυτή την προσπάθεια. Από εκεί και πέρα για τα δημόσια πρόσωπα όλα τα πράγματα κρίνονται και μάλιστα με πολύ αυστηρό τρόπο. Κανείς δεν αποφεύγει κρίσεις ή επικρίσεις ή μια κριτική γενικά. Εγώ δεν είμαι υπέρ του να μην ελέγχεται από την δημόσια σφαίρα το κάθε δημόσιο πρόσωπο. Όμως έχω μια διαφορετική προσέγγιση για την κριτική όσον αφορά την ιδιωτική ζωή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις