Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Με τον χειρότερο τρόπο χτύπησε η μοίρα τον μεγιστάνα των Accessorize
ΚΟΣΜΟΣ

Με τον χειρότερο τρόπο χτύπησε η μοίρα τον μεγιστάνα των Accessorize

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο γιος του μεγιστάνα της αυτοκρατορίας Monsoon και Accesorize. Ο 32χρονος George Simon είχε ένα φρικτό δυστύχημα στο West Sussex το Σάββατο. Η Porsche που οδηγούσε, έπεσε επάνω σε ένα δέντρο λίγο έξω από το Δυτικό Σάσεξ. Ο πατέρας του, Peter Simon, ξεκίνησε την καριέρα του φτιάχνοντας παλτό […]

article-2509484-197DFAB600000578-810_634x461

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο γιος του μεγιστάνα της αυτοκρατορίας Monsoon και Accesorize. Ο 32χρονος George Simon είχε ένα φρικτό δυστύχημα στο West Sussex το Σάββατο.

Η Porsche που οδηγούσε, έπεσε επάνω σε ένα δέντρο λίγο έξω από το Δυτικό Σάσεξ.

Ο πατέρας του, Peter Simon, ξεκίνησε την καριέρα του φτιάχνοντας παλτό ενώ πολύ γρήγορα κατάφερε να στήσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία στη μόδα που εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια λίρες. Ο γιος του ήταν επιχειρηματίας και πετυχημένος κατασκευαστής ακινήτων.

peter

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Τζορτζ Σάιμον, ο οποίος ζούσε στο Λονδίνο και δεν εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο την ώρα της τραγωδίας.

«Φαίνεται απλά ότι έχασε τον έλεγχο της Πόρσε. Είχε αναπτύξει πετυχημένη καριέρα από μόνος του» δήλωσε ένας από τους φίλους του επιβεβαιώνοντας ότι ο άτυχος νέος δεν έπινε ποτέ όταν οδηγούσε και δεν είχε ουδεμία σχέση με τα ναρκωτικά.

monsoon-ge-mesa

Το ασθενοφόρο έσπευσε σχεδόν άμεσα στο σημείο του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος αλλά ο George Simon ήταν ήδη νεκρός.

 

Ο επιχειρηματίας, απέκτησε με την επί 20 χρόνια σύζυγό του Κέιτ, τέσσερα παιδιά: τον Τζορτζ, την Ζάρα, την Τζέσικα και την Καμίλα. Χώρισε το 2000.

accessorize

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις