Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μάνουελ Νόιερ: «Από το 2008 παίζω με λάμα στο πόδι μου»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάνουελ Νόιερ: «Από το 2008 παίζω με λάμα στο πόδι μου»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2018. Ο κατά πολλούς καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, ενώ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε δήλωσε πως από το 2008 αγωνίζεται με […]

NEUER2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2018.

Ο κατά πολλούς καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, ενώ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε δήλωσε πως από το 2008 αγωνίζεται με λάμα στο πόδι.

«Το 2008 είχα τον ίδιο τραυματισμό όταν έπαιζα με τη Σάλκε, μόνο που συνέβη στο άλλο πόδι, το αριστερό. Από εκείνη τη στιγμή παίζω με μια μεταλλική λάμα κολλημένη στο πόδι μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα, έχω αντιμετωπίσει την κατάσταση με εξαιρετική ηρεμία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις