Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σπουδαία νίκη για την Παλαιστίνη
ΚΟΣΜΟΣ

Σπουδαία νίκη για την Παλαιστίνη

Μεγάλη νίκη στην προσπάθειά της να αναγνωριστεί ως κράτος πέτυχε η Παλαιστίνη η οποία έγινε σήμερα πλήρες μέλος της Ιντερπόλ, μαζί με τα Νησιά του Σολωμόντα. Η απόφαση για ένταξη του Παλαιστινιακού Κράτους στην Ιντερπόλ ελήφθη στη γενική συνέλευση της διεθνούς αστυνομίας στο Πεκίνο μετά από ψηφοφορία. New member countries State of Palestine and Solomon […]

palaistini-to-israil-o-monos-ypoptos-sto-thanato-arafat

Μεγάλη νίκη στην προσπάθειά της να αναγνωριστεί ως κράτος πέτυχε η Παλαιστίνη η οποία έγινε σήμερα πλήρες μέλος της Ιντερπόλ, μαζί με τα Νησιά του Σολωμόντα.

Η απόφαση για ένταξη του Παλαιστινιακού Κράτους στην Ιντερπόλ ελήφθη στη γενική συνέλευση της διεθνούς αστυνομίας στο Πεκίνο μετά από ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τον Independent, το Ισραήλ προέβαλλε αντιρρήσεις, υποστηρίζοντας ότι η Παλαιστίνη δεν είναι κράτος, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα της για την Ιντερπόλ έλαβε το 75% των ψήφων των συνέδρων.

«Αυτή η νίκη έγινε δυνατή χάρη στην θέση αρχής που τήρησε η πλειοψηφία των μελών της Ιντερπόλ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, Ριγιάντ αλ Μαλίκι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις