Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Οργή Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο: Προσπαθούν να με εκβιάσουν
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Οργή Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο: Προσπαθούν να με εκβιάσουν

Κατηγορηματικά διέψευσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής αναρτήσεις και δημοσιεύματα σχετικά με φιλικές σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη» Θεόδωρου Κουντούρη και τον εμφανίζουν να χορεύει σε εκδήλωσή του. «Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον […]

newego_LARGE_t_1101_54568351

Κατηγορηματικά διέψευσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής αναρτήσεις και δημοσιεύματα σχετικά με φιλικές σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη» Θεόδωρου Κουντούρη και τον εμφανίζουν να χορεύει σε εκδήλωσή του.

«Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικόστον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία» επισημαίνει  ο κ. Κουρουμπλής στη σχετική δήλωσή του.

Το video έχει γυριστεί στις 4/3/2017,  κατά την ονομαστική εορτή του κ. Κουντούρη αλλά  ο Υπουργός υποστηρίζει ότι επρόκειτο για άλλη εκδήλωση:

«Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο.

Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου» συμπληρώνει ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα. Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις