Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στη σέντρα το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς! – Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη σέντρα το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς! – Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κληρώθηκε να πραγματοποιηθεί στην 5η αγωνιστική, η οποία ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται αύριο. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:30), με την «Ένωση» να έχει στο πλευρό της περίπου 40.000 φιλάθλους που θα την στηρίζουν. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, βρίσκεται σε εξαιρετική […]

οσφπ

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κληρώθηκε να πραγματοποιηθεί στην 5η αγωνιστική, η οποία ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται αύριο.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:30), με την «Ένωση» να έχει στο πλευρό της περίπου 40.000 φιλάθλους που θα την στηρίζουν.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και θέλει να το επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες θέλουν να βρουν τον καλό εαυτό τους, καθώς έχουν προβληματίσει πάρα πολύ, τόσο με τα αποτελέσματα τους, αλλά κυρίως για την εικόνα που παρουσιάζουν στο χορτάρι.

Και οι δύο ομάδες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, και αυτό σίγουρα θα το κρατάνε στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Το ντέρμπι έχει και βαθμολογική σημασία, καθώς ο νικητής θα παραμείνει ή θα περάσει στην κορυφή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα στις 16:00.

Στις 18:15, ο Πανιώνιος θα κοντραριστεί με τη Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, ενώ την ίδια ώρα Κέρκυρα και Λεβαδειακός θα αναμετρώνται στο «νησί των Φαιάκων».

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

προγραμμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις