Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Μουσουλμάνοι είχαν βρει τον τρόπο να βιάζουν κορίτσια
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μουσουλμάνοι είχαν βρει τον τρόπο να βιάζουν κορίτσια

Αντιμέτωπη με ένα ακόμη κύκλωμα διοργάνωσης «λευκών» γάμων με ανήλικες ήρθε η ινδική αστυνομία την Πέμπτη, όταν προέβη σε σύλληψη οκτώ τουριστών από το Ομάν και το Κατάρ, όλοι τους πάνω από 65 ετών, στην πόλη Χαϊντεραμπάντ της νότιας Ινδίας. Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, εξαναγκασμό σε δουλεία και βιασμό ανηλίκων. Όπως δήλωσε […]

GIRLS INDIA

Αντιμέτωπη με ένα ακόμη κύκλωμα διοργάνωσης «λευκών» γάμων με ανήλικες ήρθε η ινδική αστυνομία την Πέμπτη, όταν προέβη σε σύλληψη οκτώ τουριστών από το Ομάν και το Κατάρ, όλοι τους πάνω από 65 ετών, στην πόλη Χαϊντεραμπάντ της νότιας Ινδίας.

Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, εξαναγκασμό σε δουλεία και βιασμό ανηλίκων.

Όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Β. Σατγιαναραγιάνα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας, οι προσαγωγές πλουσίων τουριστών που αναζητούν «συζύγους του ενός μήνα» είναι συχνές στην Χαϊντεραμπάντ, καθώς ανάλογα κυκλώματα στήνονται στην περιοχή για να εξυπηρετούν τις «ανάγκες» Αράβων, οι οποίοι δεν διστάζουν να πληρώσουν από 4.500 μέχρι 15.500 δολάρια σε ενδιάμεσους για να τους βρουν κορίτσια για εφήμερους γάμους, καθώς η καταφυγή στην πορνεία είναι απαγορευμένη από το Ισλάμ.

Μάλιστα, τις τελετές κάνουν ιερωμένοι, συνεργάτες των κυκλωμάτων, στο οποίο συμμετέχουν και διάφοροι ιδιοκτήτες πανσιόν, ενώ πιστοποιητικά γάμου και διαζυγίου, τα οποία συνήθως υπογράφονται ταυτόχρονα, είναι έτοιμα προς χρήση από το ξεκίνημα της συναλλαγής.

Οι έφοδοι της αστυνομίας οδήγησαν στην απελευθέρωση οκτώ κοριτσιών ηλικίας 14 έως και 18 ετών από πανσιόν σε διάφορα σημεία στην πόλη, ενώ πέρα από τους 8 τουρίστες συνελήφθησαν επίσης πέντε ενδιάμεσοι, τρεις ιερωμένοι και τέσσερις ιδιοκτήτες πανσιόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις