Αθήνα

°C

Κυριακή

16

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σπάει κάθε ρεκόρ η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Emirates!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπάει κάθε ρεκόρ η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Emirates!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Ρεάλ Μαδρίτης παράτεινε την συμφωνία χορηγίας της με την Emirates, έως το τέλος της περιόδου 2021-2022, σύμφωνα με το περιοδικό «Palco23», το οποίο ειδικεύεται στην αθλητική οικονομική δραστηριότητα. Το ποσό που συμφώνησαν να λαμβάνει ετησίως η «βασίλισσα», προκαλεί ζάλη, καθώς οι «μερένχες» θα βάζουν στα ταμεία τους 70.000.000€ το χρόνο, […]

EMIRATES

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Ρεάλ Μαδρίτης παράτεινε την συμφωνία χορηγίας της με την Emirates, έως το τέλος της περιόδου 2021-2022, σύμφωνα με το περιοδικό «Palco23», το οποίο ειδικεύεται στην αθλητική οικονομική δραστηριότητα.

Το ποσό που συμφώνησαν να λαμβάνει ετησίως η «βασίλισσα», προκαλεί ζάλη, καθώς οι «μερένχες» θα βάζουν στα ταμεία τους 70.000.000€ το χρόνο, άρα μέχρι το τέλος της συνεργασίας του, θα έχουν αποκτήσει κέρδος 280.000.000€.

Με αυτή τη συμφωνία η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα ξεπεράσει τόσο την Μπαρτσελόνα, που λαμβάνει 55 εκατομμύρια το χρόνο από τη Rakuten όσο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εισπράττει 62 εκατ. από τη Chevrolet.

Εκτός από το χορηγό στη φανέλα, η Ρεάλ ολοκληρώνει επίσης τη διαπραγμάτευση με την Adidas για την ανανέωση της τεχνικής χορηγίας, που θα αποφέρει έσοδα της τάξης των 150 εκατομμυρίων ανά έτος και θα είναι πολυετής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις