Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Chester Bennington: “Έτσι έμοιαζε σε εμάς η κατάθλιψη λίγο πριν το τέλος…” (vid)
LIFESTYLE

Chester Bennington: “Έτσι έμοιαζε σε εμάς η κατάθλιψη λίγο πριν το τέλος…” (vid)

“Έτσι έμοιαζε σε εμάς η κατάθλιψη μόλις 36 ώρες πριν τον θάνατό του. Μας αγαπούσε ΤΟΣΟ πολύ και τον αγαπούσαμε κι εμείς” έγραψε η σύζυγος του τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington, Talinda Bennington, στην ανάρτηση της. Το video διάρκεια μόλις 40 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και δείχνει τον Bennington να γελάει με […]

chesterbenningtonlaughingfinalvid_638

“Έτσι έμοιαζε σε εμάς η κατάθλιψη μόλις 36 ώρες πριν τον θάνατό του. Μας αγαπούσε ΤΟΣΟ πολύ και τον αγαπούσαμε κι εμείς” έγραψε η σύζυγος του τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington, Talinda Bennington, στην ανάρτηση της.

Το video διάρκεια μόλις 40 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και δείχνει τον Bennington να γελάει με το παιδί του, ενώ η κατάθλιψη του έτρωγε την ψυχή.

Η οικογένεια του Chester Bennington που αυτοκτόνησε στις 20 Ιουλίου έχει ξεκινήσει διαδικτυακή δράση κατά της κατάθλιψης και στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από την ψυχική ασθένεια.

Της ανάρτησης είχαν προηγηθεί τρία video αναρτήσεις από τον 15χρονο γιο του τραγουδιστή, Draven Bennington στο πλαίσιο της National Suicide Prevention Week.

Σε αυτές μιλάει ο ίδιος, η μητέρα του και πρώτη σύζυγος του τραγουδιστή Samantha αλλά και η θεραπεύτρια Angelica Guajardo που αναφέρεται σε προειδοιητικές ενδείξεις κατάθλιψης.

“Δεσμεύομαι ότι θα μιλήσω σε κάποιον πριν κάνω κακό στον εαυτό μου όταν θα νιώθω πεσμένος, λυπημένος ή θα έχω μια άσχημη εβδομάδα, μήνα ή χρονιά. Θέλω να σας προκαλέσω να κάνετε το ίδιο- να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να μην του κάνετε κακό” λέει ο Draven.

Τα μέλη της ροκ μπάντας αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του Chester Bennington.

“Οι καρδιές μας έσπασαν. Τα κύματα της θλίψης και της άρνησης εξακολουθούν να σαρώνουν την οικογένειά μας, όσο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε όσα έχουν συμβεί. Άγγιξες τόσες πολλές ζωές, ίσως περισσότερες απ’ ότι μπορείς να συνειδητοποιήσεις. Τις τελευταίες αυτές ημέρες έχουν εισπράξει μεγάλη αγάπη και υποστήριξη, απ΄ όλον τον κόσμο. Η Talinda και η οικογένειά του το εκτιμούν αυτό και θέλουν ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας και γιος και η οικογένειά του ποτέ δεν θα είναι ολόκληρη χωρίς αυτόν”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις