Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αθλητής κατηγορεί παράγοντες της ομάδας του για εκβιασμό
ΕΛΛΑΔΑ

Αθλητής κατηγορεί παράγοντες της ομάδας του για εκβιασμό

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο μέλη διοικητικού συμβουλίου ομάδας βόλεϊ της Αχαΐας συνελήφθησαν από την Αστυνομία με την κατηγορία ότι απαίτησαν εκβιαστικά 1800 ευρώ από αθλητή τους για να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο. Yπέβαλαν μήνυση κατά του αθλητή Ενώ η Αστυνομία αναζητούσε και τον πρόεδρο της ομάδας, οι δύο παράγοντες μετά τη σύλληψή τους […]

372040

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο μέλη διοικητικού συμβουλίου ομάδας βόλεϊ της Αχαΐας συνελήφθησαν από την Αστυνομία με την κατηγορία ότι απαίτησαν εκβιαστικά 1800 ευρώ από αθλητή τους για να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο.

Yπέβαλαν μήνυση κατά του αθλητή

Ενώ η Αστυνομία αναζητούσε και τον πρόεδρο της ομάδας, οι δύο παράγοντες μετά τη σύλληψή τους υπέβαλαν μήνυση κατά του αθλητή για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση και ήδη σχηματίζεται και νέα δικογραφία.

Είχε εκδηλώσει την επιθυμία να φύγει

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, αλλά και την Αστυνομία, ο νεαρός αθλητής εκδήλωσε την πρόθεσή του στους υπευθύνους της ομάδας να αποχωρήσει και ζήτησε να του παραδοθεί το αθλητικό δελτίο συμμετοχής.

Κατά τον αθλητή, ο πρόεδρος και οι παράγοντες, έβρισκαν συνεχώς δικαιολογίες προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή του και τελικό σκοπό να μη του δώσουν τελικά το δελτίο.

Ο αθλητής κατέθεσε ότι ζήτησαν 1800 ευρώ

Τελικά πείστηκαν να του δώσουν το δελτίο. Με βάση, όμως, όσα κατέθεσε, ο αθλητής, του ζήτησαν 1800 ευρώ.

Τότε ο νεαρός, κατάγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Πατρών. Στο ραντεβού για την παράδοση χρημάτων και δελτίου πήγαν και αστυνομικοί και μόλις τα χρήματα παρελήφθησαν συνελήφθησαν οι δύο.

Αρνούνται τις κατηγορίες- Κατηγορούν τον αθλητή

Και οι δύο όμως παράγοντες, οργισμένοι από τα όσα έπραξε ο αθλητής τους, αρνήθηκαν σθεναρά την κατηγορία της εκβίασης και υπέβαλαν με τη σειρά τους μήνυση στον αθλητή για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις