Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επιχείρηση “πορτοφολάδες” στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση “πορτοφολάδες” στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Tου Πέτρου Καρσιώτη Επιχείρηση… πορτοφολάδες από την Ασφάλεια Αττικής. Μεγάλη επιχείρηση  των αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου για την εξάρθρωση μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα. Εκατοντάδες οι καταγγελιες από επιβάτες Για τη δράση της είχαν γίνει εκατοντάδες καταγγελίες από πολίτες που δήλωναν […]

685459

Tου Πέτρου Καρσιώτη

Επιχείρηση… πορτοφολάδες από την Ασφάλεια Αττικής.

Μεγάλη επιχείρηση  των αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου για την εξάρθρωση μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα.

Εκατοντάδες οι καταγγελιες από επιβάτες

Για τη δράση της είχαν γίνει εκατοντάδες καταγγελίες από πολίτες που δήλωναν ότι έχασαν από… ταχυδακτυλουργούς το πορτοφόλι τους.

Τις περισσότερες φορές χωρίς καν να το αντιληφθούν, ενώ βρίσκονταν μέσα σε συρμούς του Μετρό, του Ηλεκτρικού ή σε κάποιο λεωφορείο.

Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Σύνταγμα τα πεδία δράσης των ελαφροχέρηδων

Επιθέσεις είχαν καταγγελθεί και από πεζούς στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στις πιο εμπορικές περιοχές, όπως η Ακρόπολη, το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι.

Είκοσι μέλη της σπείρας στα χέρια της αστυνομίας

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 άτομα, μερικά εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως «ελαφροχέρηδες» καθώς είχαν τη δυνατότητα να κλέβουν πορτοφόλια από τσέπες, τσάντες κλπ με αστραπιαίες κινήσεις. Επίσημη ενημέρωση  από την αστυνομία αναμένεται με το τέλος της επιχείρησης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις