Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Ήταν στο γραφείο και μαγείρεψε κάτι… πρόχειρο για να φάει! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Ήταν στο γραφείο και μαγείρεψε κάτι… πρόχειρο για να φάει! (vid)

Αυτή η Κινέζα, έχει γίνει γνωστή σε όλο το διαδίκτυο για τον τρόπο αλλά και το μέρος που μαγειρεύει. Η 22χρονη Ms Yeah ενώ βρίσκεται στο γραφείο, κόβει τα λαχανικά της με πιστωτικές κάρτες και ψήνει ένα ολόκληρο κοτόπουλο μόνο με τα αντικείμενα που είχε στη διάθεση της στο γραφείο, όπως μια γλάστρα. Όπως λέει, […]

ImageHandler (6)

Αυτή η Κινέζα, έχει γίνει γνωστή σε όλο το διαδίκτυο για τον τρόπο αλλά και το μέρος που μαγειρεύει.

Η 22χρονη Ms Yeah ενώ βρίσκεται στο γραφείο, κόβει τα λαχανικά της με πιστωτικές κάρτες και ψήνει ένα ολόκληρο κοτόπουλο μόνο με τα αντικείμενα που είχε στη διάθεση της στο γραφείο, όπως μια γλάστρα. Όπως λέει, η πυροσβεστική την έχει προειδοποιήσει πολλές φορές.

Στο παρελθόν η νεαρή έχει ψήσει μια μπριζόλα χρησιμοποιώντας το σίδερο κι έχει φτιάξει μια τούρτα γενεθλίων με μια λάμπα και ένα συρτάρι.

Τα video της έχουν προβληθεί περισσότερες από 200 εκατομμύρια φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της σκοπός της δεν είναι η εκμάθηση μαγειρικής αλλά στόχο έχουν τη διασκέδαση του κοινού. Η ίδια τόνισε πως: «Εργάζομαι σε μια δημιουργική εταιρεία, οπότε όλοι κάνουμε “περίεργα” πράγματα στο γραφείο. Ξεκίνησα να ποστάρω αυτά τα βίντεο τον Φεβρουάριο, αλλά πριν από αυτό ήδη είχα φτιάξει αρκετών ειδών περίεργα πιάτα στο γραφείο. Τράβηξα αυτά τα βίντεο για πλάκα και τα έδειξα στους φίλους μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις