Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εθνική Ομάδα Μπάσκετ: Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική Ομάδα Μπάσκετ: Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε!

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στη Λιθουανία, και πήρε τη νίκη-πρόκριση με σκορ 77-64. Σήμερα, θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Ρωσία (18:45) του εκπληκτικού Αλεξέι Σβεντ, για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Η Ρωσία είναι από τις ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει στην διοργάνωση. Στους ομίλους έδειξαν […]

εθνικη μπασκετ

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στη Λιθουανία, και πήρε τη νίκη-πρόκριση με σκορ 77-64.

Σήμερα, θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Ρωσία (18:45) του εκπληκτικού Αλεξέι Σβεντ, για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2017.

Η Ρωσία είναι από τις ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει στην διοργάνωση. Στους ομίλους έδειξαν τις προθέσεις τους κερδίζοντας την Σερβία. Στην φάση των «16» διέλυσαν την Κροατία. Τώρα, θέλουν να επιστρέψουν στην 4αδα μίας διοργάνωσης έπειτα από 5 χρόνια, όταν και είχαν κατακτήσει την 3η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στόχος της Εθνικής, είναι να περιορίσει τον Αλεξέι Σβεντ.

Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής της Χίμκι, πέτυχε 27 πόντους στον προηγούμενο αγώνα, και είναι μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ομάδα μας.

Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως οι υπόλοιποι παίκτες δεν απαιτούν προσοχή.

Παίκτες όπως ο Μόζγκοβ, μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την συγκέντρωση της άμυνας πάνω στον σταρ της ομάδας, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Σβεντ.

Ακόμα και οι ρολίστες της Ρωσίας, είναι ποιοτικοί μπασκετμπολίστες, όπως ο Βιτάλι Φριντζόν, ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, ο Αντρέι Ζούμπκοβ, ο Νικίτα Κουρμπάνοβ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις