Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Νόμισε πως ήταν ο γιος της, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νόμισε πως ήταν ο γιος της, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστή

του Πέτρου Καρσιώτη Άκουσε το κουδούνι της εξώπορτας, πίστεψε ότι είναι ο γιος της, άνοιξε και βρέθηκε αντιμέτωπη με αποφασισμένο ληστή! Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές, που βίωσε μία ηλικιωμένη στην περιοχή της Αναβύσσου, όταν στο σπίτι της εισέβαλε νεαρός κουκουλοφόρος. Μόλις μπήκε, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, ο δράστης την άρπαξε από τα μαλλιά, […]

1

του Πέτρου Καρσιώτη

Άκουσε το κουδούνι της εξώπορτας, πίστεψε ότι είναι ο γιος της, άνοιξε και βρέθηκε αντιμέτωπη με αποφασισμένο ληστή! Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές, που βίωσε μία ηλικιωμένη στην περιοχή της Αναβύσσου, όταν στο σπίτι της εισέβαλε νεαρός κουκουλοφόρος.

Μόλις μπήκε, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, ο δράστης την άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να τη χτυπά. Την ίδια στιγμή, ζητούσε επίμονα να μάθει το σημείο πού έκρυβε τα χρήματα. Σε απελπιστική θέση η ηλικιωμένη, αναγκάστηκε να υποδείξει το σημείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άγνωστος δράστης βρήκε 120.000 ευρώ. Όμως, ο εφιάλτης για την ηλικιωμένη δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο αποφασισμένος κακοποιός δεν αποχωρούσε από το σπίτι. Άρχισε να ψάχνει και μόνος του κάνοντας άνω κάτω το εσωτερικό του οικήματος.

Εντόπισε και 48 λίρες και κοσμήματα

Έπειτα από έρευνα στο σπίτι εντόπισε 40 χρυσές λίρες και κοσμήματα, τα οποία επίσης πήρε και τότε μόνο εξαφανίστηκε.  Μόλις συνήλθε από το ισχυρό σοκ, η ηλικιωμένη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία, ο δράστης ήταν νεαρής ηλικίας, μιλούσε ελληνικά και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ο δράστης χτύπησε το κουδούνι για να μπει στο σπίτι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πίστεψε ότι ήταν ο γιος της

Λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την οικία ο γιος της ηλικιωμένης και εκείνη πίστεψε ότι είχε επιστρέψει για κάποιον λόγο. Έτσι άνοιξε την πόρτα, αλλά αντίκρισε τον κουκουλοφόρο. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ξεκίνησαν την έρευνα. Βασικός στόχος είναι να μάθουν ποιοι θα μπορούσαν να γνωρίζουν ότι στο εσωτερικό του σπιτιού η μητέρα με το γιο της, φύλαγαν σε συγκεκριμένο σημείο 120.000 ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις