Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χάος: Αγωνιστικό αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε θεατές (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Χάος: Αγωνιστικό αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε θεατές (video)

Ένας πατέρας και ο γιός του μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα, μετά από σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε σε αγώνα αυτοκινήτων στην Αυστραλία, την Κυριακή. Το ατύχημα σημειώθηκε στο Red CentreNATS, το οποίο παρουσιάζεται ως το «υπέρτατο φεστιβάλ των τροχών», στην πόλη Alice Springs στη Βόρεια επικράτεια της Αυστραλίας. Την ώρα που ένα αμάξι έκανε «drift», πετάχτηκαν καύσιμα, […]

1326ab9adaf392ec5c979948535c3313

Ένας πατέρας και ο γιός του μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα, μετά από σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε σε αγώνα αυτοκινήτων στην Αυστραλία, την Κυριακή.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο Red CentreNATS, το οποίο παρουσιάζεται ως το «υπέρτατο φεστιβάλ των τροχών», στην πόλη Alice Springs στη Βόρεια επικράτεια της Αυστραλίας.

Την ώρα που ένα αμάξι έκανε «drift», πετάχτηκαν καύσιμα, τα οποία πήραν φωτιά και έπεσαν πάνω στους θεατές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 11 άτομα.

Οι θεατές που βρίσκονταν στις πρώτες σειρές άρχισαν να τρέχουν, και τουλάχιστον τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Μεταξύ αυτών, ήταν και ο 48χρονος άνδρας και ο 19χρονος γιος του, οι οποίοι υπέστησαν εγκαύματα στο 20% του σώματός τους και στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις