Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίαζε ζώα και προτείνει τη λύση για να βγει από τη φυλακή
ΚΟΣΜΟΣ

Βίαζε ζώα και προτείνει τη λύση για να βγει από τη φυλακή

Τον χημικό ευνουχισμό του ζητάει ο Μάικλ Μπεσιτζάνο προκειμένου να βγει από τη φυλακή, στην οποία κρατείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε ζώα. Ο άντρας από το Χόμπαρτ της Ιντιάνα των ΗΠΑ ήταν φυλακισμένος, σύμφωνα με τoν Independent, από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και συνελήφθη για παραβίαση της αναστολής του. Ο Μπεσιτζάνο ζήτησε από το ομοσπονδιακό […]

κόκορας-πετεινός

Τον χημικό ευνουχισμό του ζητάει ο Μάικλ Μπεσιτζάνο προκειμένου να βγει από τη φυλακή, στην οποία κρατείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε ζώα.

Ο άντρας από το Χόμπαρτ της Ιντιάνα των ΗΠΑ ήταν φυλακισμένος, σύμφωνα με τoν Independent, από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και συνελήφθη για παραβίαση της αναστολής του.

Ο Μπεσιτζάνο ζήτησε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο να συνυπολογισθεί η μέχρι τώρα ποινή που έχει εκτίσει και να του δοθούν φάρμακα που θα μειώσουν την τεστοστερόνη του και θα τον βοηθήσουν να μην βιάζει τα ζώα.

Η δικηγόρος του υποστήριξε πως οι πράξεις του οδηγήθηκαν από την σεξουαλική του επιθυμία και όχι από την διάθεση του να κακοποιήσει τα ζώα και δεν αποτελεί κίνδυνο για τους ανθρώπους.

Όμως το ιστορικό του για επιθέσεις κατά ζώων είναι πολύ βαρύ και με χρονολογία από τη δεκαετία του ’90.

Ο Μπεσιτζάνο πέρασε περισσότερα από 4 χρόνια στην φυλακή για άλλη καταδίκη περί βαναυσότητας σε βάρος ζώου, όταν σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βίασε μία κότα και μετά την σκότωσε σε μοτέλ στην πόλη του Βαλπαραΐσο. Πρόσφατα, αποφυλακίστηκε από άλλη καταδίκη και συνελήφθη στις 12 Ιουνίου για παραβίαση της αναστολής του.

 

Αρχή φόρμας

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις