Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εθνική Ελλάδος: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στο Βέλγιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική Ελλάδος: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στο Βέλγιο

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Εθνική μας ομάδα, θα τα δώσει όλα ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, υποδεχόμενη το Βέλγιο απόψε στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θέλει να επαναλάβει μια εμφάνιση όπως αυτή της 25ης Μαρτίου, τότε που η χώρα μας […]

ΕΛΛΑΔΑ

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Εθνική μας ομάδα, θα τα δώσει όλα ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, υποδεχόμενη το Βέλγιο απόψε στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θέλει να επαναλάβει μια εμφάνιση όπως αυτή της 25ης Μαρτίου, τότε που η χώρα μας πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 μέσα στις Βρυξέλλες.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, θα απουσιάσει από το ματς λόγω της επιβάρυνσης του χρόνιου προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Εσθονία, που παρά το χτύπημα αυτό συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Ο Μήτρογλου, μπορεί να ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, κι έτσι θεωρείται ανέτοιμος.

Τα καλά νέα, είναι πως επιστρέφει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την τιμωρία του. Ο Καλαματιανός αμυντικός, θα συνθέσει το ανασταλτικό δίδυμο μαζί με τον Μανωλά, και οι δυο τους γνωρίζουν πολύ καλά πως απόψε θα έχουν πολλή δουλειά.

Η Βοσνία, πιθανότατα θα πάρει το τρίποντο απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ, κι έτσι σε περίπτωση που χάσουμε θα μας προσπεράσει στη βαθμολογία του ομίλου.

Η βαθμολογία του ομίλου:

group h

Η αγωνιστική:

αγωνες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις