Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Θεοδωράκης: «Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στην δημιουργία ενός νέου προοδευτικού κινήματος»
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Θεοδωράκης: «Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στην δημιουργία ενός νέου προοδευτικού κινήματος»

Την υποψηφιότητά του για την θέση του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Σε video που ανέβασε στο διαδίκτυο, εξηγεί την μέχρι τώρα πορεία του στην πολιτική, το Ποτάμι και το πώς κινήθηκε αλλά και τον πόλεμο που δέχθηκε. «Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στην δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού κινήματος» λέει ο […]

σταυρος

Την υποψηφιότητά του για την θέση του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε video που ανέβασε στο διαδίκτυο, εξηγεί την μέχρι τώρα πορεία του στην πολιτική, το Ποτάμι και το πώς κινήθηκε αλλά και τον πόλεμο που δέχθηκε.

«Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στην δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού κινήματος» λέει ο κύριος Θεοδωράκης και τονίζει πως «ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά».

Ανοιχτό κέντρο και ανένδοτος αγώνας για μια δίκαιη πατρίδα, είναι το «απλό σχέδιό» του, όπως αναφέρει και κλείνει το video με το δικό του θεατρικό τρόπο, λέγοντας πως «η ώρα είναι 8 το πρωί, η ώρα που ανεβαίνουν τα πρώτα ρολά κι εγώ ξεκινώ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις