Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο νέος σέξι κρατούμενος, που κατατροπώνει τον Τζέρεμι Μικς (pics)
LIFESTYLE

Ο νέος σέξι κρατούμενος, που κατατροπώνει τον Τζέρεμι Μικς (pics)

Οι σέξι κρατούμενοι θα αποκτήσουν την δική τους κατηγορία στη βιομηχανία της μόδας, καθώς μετά τον Τζέρεμι Μικς, ένας έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο. Ο 20χρονος Μέκι Λάκι από τη Βόρεια Καρολίνα, το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή κλεμμένου αυτοκίνητου ενώ συνέχισε την παραβατική συμπεριφορά. Ο Λάκι είχε γίνει γνωστός από την αρχή για την […]

eter708

Οι σέξι κρατούμενοι θα αποκτήσουν την δική τους κατηγορία στη βιομηχανία της μόδας, καθώς μετά τον Τζέρεμι Μικς, ένας έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο.

Ο 20χρονος Μέκι Λάκι από τη Βόρεια Καρολίνα, το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή κλεμμένου αυτοκίνητου ενώ συνέχισε την παραβατική συμπεριφορά.

Ο Λάκι είχε γίνει γνωστός από την αρχή για την ιδιαιτερότητα των ματιών του, τα οποία έχουν διαφορετικό χρώμα.

krat1

Έχοντας ετεροχρωμία, δηλαδή ένα μπλε και ένα καστανό μάτι, ο Μέκι όταν βγήκε από τη φυλακή υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

krat2

Η πρώτη φωτογράφιση του Μέκι

krat3

Μάλιστα, στην πρώτη του φωτογράφιση είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με τη φωτογραφία που είχε βγάλει στη φυλακή.

Σε αντίθεση με τον γνωστό πια Τζέρεμι Μικς, ο οποίος είχε κάψει καρδιές από την πρώτη στιγμή ως σέξι κρατούμενος, ο Μέκι έχει πιο άτακτο παρελθόν, καθώς από τον Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 είχε συλληφθεί 5 φορές για παρανομίες.

je
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις