Ο νέος σέξι κρατούμενος, που κατατροπώνει τον Τζέρεμι Μικς (pics)

LIFESTYLE

Ο νέος σέξι κρατούμενος, που κατατροπώνει τον Τζέρεμι Μικς (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Οι σέξι κρατούμενοι θα αποκτήσουν την δική τους κατηγορία στη βιομηχανία της μόδας, καθώς μετά τον Τζέρεμι Μικς, ένας έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο. Ο 20χρονος Μέκι Λάκι από τη Βόρεια Καρολίνα, το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή κλεμμένου αυτοκίνητου ενώ συνέχισε την παραβατική συμπεριφορά. Ο Λάκι είχε γίνει γνωστός από την αρχή για την […]

31.08.2017 | 11:50

Οι σέξι κρατούμενοι θα αποκτήσουν την δική τους κατηγορία στη βιομηχανία της μόδας, καθώς μετά τον Τζέρεμι Μικς, ένας έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο.

Ο 20χρονος Μέκι Λάκι από τη Βόρεια Καρολίνα, το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή κλεμμένου αυτοκίνητου ενώ συνέχισε την παραβατική συμπεριφορά.

Ο Λάκι είχε γίνει γνωστός από την αρχή για την ιδιαιτερότητα των ματιών του, τα οποία έχουν διαφορετικό χρώμα.

Έχοντας ετεροχρωμία, δηλαδή ένα μπλε και ένα καστανό μάτι, ο Μέκι όταν βγήκε από τη φυλακή υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Η πρώτη φωτογράφιση του Μέκι

Μάλιστα, στην πρώτη του φωτογράφιση είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με τη φωτογραφία που είχε βγάλει στη φυλακή.

Σε αντίθεση με τον γνωστό πια Τζέρεμι Μικς, ο οποίος είχε κάψει καρδιές από την πρώτη στιγμή ως σέξι κρατούμενος, ο Μέκι έχει πιο άτακτο παρελθόν, καθώς από τον Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 είχε συλληφθεί 5 φορές για παρανομίες.

Ετικέτες
Exit mobile version