Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Και επίσημα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Παναγιώτης Ρέτσος – Έγινε ο πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής στην ιστορία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και επίσημα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Παναγιώτης Ρέτσος – Έγινε ο πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής στην ιστορία

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν με κάθε επισημότητα είναι ο 19χρονος αμυντικός Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός, ανακοίνωσε την παραχώρηση του νεαρού στους Γερμανούς, κάνοντάς τον τον πιο ακριβό Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, η Λεβερκούζεν θα καταβάλει 22.000.000€ […]

á—…Õ¡ «” áջ¡‘«” »≈œƒŸ—…ƒ«” ÷…≈”‘¡ ‘œ’ œÀ’Ö…¡ œ’ √…¡ ‘«Õ  ¡‘¡ ‘«”« ‘œ’ –—Ÿ‘¡»À«Ã¡‘œ”

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν με κάθε επισημότητα είναι ο 19χρονος αμυντικός Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός, ανακοίνωσε την παραχώρηση του νεαρού στους Γερμανούς, κάνοντάς τον τον πιο ακριβό Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, η Λεβερκούζεν θα καταβάλει 22.000.000€ στους «ερυθρόλευκους», ενώ θα τους παραχωρήσει και τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ο οποίος κόστισε 18.000.000€, ως δανεικό για έναν χρόνο.

Μάλιστα, για την παραχώρηση του νεαρού, τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Παναγιώτη, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ιστορική, αφού είναι η ακριβότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Παναγιώτης ήρθε παιδί, μόλις 10 χρονών, στην οικογένεια του Ολυμπιακού και περνάει στο επόμενο βήμα της καριέρας του, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, γεμάτος ταλέντο, ως αθλητής και πρωταθλητής, μαθημένος στη σκληρή δουλειά και ως νέος άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα.», δήλωσε μεταξύ άλλων.

https://twitter.com/bayer04_en/status/903198875091128320

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις