Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Αλέξις Σάντσες γελούσε με την “4άρα” που δέχθηκε η ομάδα του! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Αλέξις Σάντσες γελούσε με την “4άρα” που δέχθηκε η ομάδα του! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Βενγκέρ ήταν απελπισμένος και νευριασμένος, οι συμπαίκτες του στεναχωρημένοι, αλλά ο Αλέξις Σάντσες δεν είχε σκοπό να χάσει την όρεξή του. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός, βγήκε αλλαγή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Άρσεναλ. Το σκορ ήταν στο 4-0, όλοι έδειχναν απογοητευμένοι, κι όμως, αυτός γελούσε με τα χάλια […]

sanchez2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Βενγκέρ ήταν απελπισμένος και νευριασμένος, οι συμπαίκτες του στεναχωρημένοι, αλλά ο Αλέξις Σάντσες δεν είχε σκοπό να χάσει την όρεξή του.

Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός, βγήκε αλλαγή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Άρσεναλ. Το σκορ ήταν στο 4-0, όλοι έδειχναν απογοητευμένοι, κι όμως, αυτός γελούσε με τα χάλια που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο άσος των «κανονιέρηδων», έχει προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια άλλες δύο φορές.

Στις 7 Μαρτίου, η Άρσεναλ είχε υποστεί ταπεινωτική ήττα μέσα στο γήπεδο της από την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 5-1, ενώ κατά τη διάρκεια αναμέτρησης και πάλι απέναντι στη Λίβερπουλ, και με τους «κόκκινους» να προηγούνται με 1-0, ο Αλέξις Σάντσες έβαλε και πάλι τα γέλια με την ομάδα του!

Δείτε το στιγμιότυπο από τη χθεσινή αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=tZM2NO1k9pA

 

Το γέλιο του Σάντσες στο 1-5 υπέρ της Μπάγερν:

Και απέναντι στην Λίβερπουλ για άλλη μια φορά:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις