Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έδωσε 2 δολάρια και κέρδισε 760 εκατομμύρια! (photo)
ΚΟΣΜΟΣ

Έδωσε 2 δολάρια και κέρδισε 760 εκατομμύρια! (photo)

Η υπερτυχερή νικήτρια του τζακ ποτ των περίπου 760 εκατομμυρίων δολαρίων εργαζόταν σε νοσοκομείο για 32 χρόνια. Η Μάβις Βάντζικ, από το Τσίκοπι της Μασαχουσέτης, κέρδισε με δυο δολάρια, λιγότερα δηλαδή από δυο ευρώ, κοντά στα 760 εκατομμύρια δολάρια ή 640 εκατομμύρια ευρώ. Σχόλαγε από τη δουλειά όταν έμαθε ότι είχε παίξει το χρυσό δελτίο. «Μένω με αυτόν τον άνδρα, τον Ρομπ, ο οποίος είναι πυροσβέστης στο […]

29103862_18378182.limghandler

Η υπερτυχερή νικήτρια του τζακ ποτ των περίπου 760 εκατομμυρίων δολαρίων εργαζόταν σε νοσοκομείο για 32 χρόνια. Η Μάβις Βάντζικ, από το Τσίκοπι της Μασαχουσέτης, κέρδισε με δυο δολάρια, λιγότερα δηλαδή από δυο ευρώ, κοντά στα 760 εκατομμύρια δολάρια ή 640 εκατομμύρια ευρώ. Σχόλαγε από τη δουλειά όταν έμαθε ότι είχε παίξει το χρυσό δελτίο.

«Μένω με αυτόν τον άνδρα, τον Ρομπ, ο οποίος είναι πυροσβέστης στο Τσικόπι και ενώ βγαίναμε έξω μου είπε “βάζω στοίχημα ότι κάποιος κέρδισε με αυτούς τους αριθμούς, λόγω γενεθλίων” και του απάντησα ότι αποκλείεται να είμαι εγώ, είναι απλώς ένα άπιαστο όνειρο που είχα πάντα. Μου διαβάζει αυτά τα νούμερα και βγάζω να δω το δικό μου και αρχίζω “το έχω, το έχω, το έχω”».

Όπως είπε, στα 53 της ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί και να φύγει από τη δουλειά της.

«Ήταν να πάρω σύνταξη σε 12 χρόνια, αλλά ήρθε νωρίτερα. Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι δεν θα επιστρέψω».

Όπως είπε η τυχερή, επέλεξε τους αριθμούς βάσει των ημερομηνιών γέννησης των αγαπημένων της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις