Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Οι κάτοικοι έπιναν και χόρευαν και οι διαρρήκτες είχαν στήσει… το δικό τους γλέντι!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κάτοικοι έπιναν και χόρευαν και οι διαρρήκτες είχαν στήσει… το δικό τους γλέντι!

Του Πέτρου Καρσιώτη Οι κάτοικοι στο Κούμανι, πενήντα χιλιόμετρα από τον Πύργο, γλεντούσαν στο πανηγύρι που είχε οργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος και όπου τραγουδούσε ο δημοφιλής Γιώργος Μπέκιος. Το τρικούβερτο γλέντι όμως και τη συγκέντρωση όλων των κατοίκων στο πανηγύρι, το εκμεταλλεύτηκαν οι διαρρήκτες, που υπό τους ήχους του… κλαρίνου που έφθανε ως τα σπίτια, […]

diarixi-702x336

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι κάτοικοι στο Κούμανι, πενήντα χιλιόμετρα από τον Πύργο, γλεντούσαν στο πανηγύρι που είχε οργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος και όπου τραγουδούσε ο δημοφιλής Γιώργος Μπέκιος.

Το τρικούβερτο γλέντι όμως και τη συγκέντρωση όλων των κατοίκων στο πανηγύρι, το εκμεταλλεύτηκαν οι διαρρήκτες, που υπό τους ήχους του… κλαρίνου που έφθανε ως τα σπίτια, είχαν μπει και είχαν στήσει το δικό τους… γλέντι!

Ξημερώματα που γύρισαν στα σπίτια, τα βρήκαν λεηλατημένα

Ξημερώματα, που γύρισαν οι κάτοικοι στα σπίτια τους, έπαθαν σοκ όταν τα βρήκαν λεηλατημένα.

Τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά διάρρηξης έγιναν γνωστά και μάλιστα σε ένα από αυτά οι κλέφτες βρήκαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη με το οποίο και διέφυγαν από το χωριό, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Όλες οι κλοπές έγιναν την ώρα του πανηγυριού

Όση ώρα οι κάτοικοι τραγουδούσαν, έπιναν και χόρευαν οι διαρρήκτες έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα.

Όλες οι κλοπές έγιναν στο χρονικό διάστημα από τις δέκα το βράδυ έως τη μια το ξημέρωμα, οπότε και οι παθόντες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Ιδιοκτήτης σπιτιού που έπεσε θύμα, ψάχνει το αυτοκίνητο του

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του,  προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και σε περίπτωση εντοπισμού του, να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Πρόκειται για το υπ’ αριθμ. ΙΚΧ 9267 μάρκας TOYOTA AVENSIS χρώματος μαύρου.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις