Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ! Οι Αρχές συνέλαβαν γιο διάσημου ηθοποιού για αμέτρητες επιθέσεις σε γυναίκες!
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ! Οι Αρχές συνέλαβαν γιο διάσημου ηθοποιού για αμέτρητες επιθέσεις σε γυναίκες!

Εφιάλτης για τις γυναίκες του Χαλανδρίου είχε γίνει τους τελευταίους μήνες ένας 45χρονος, ο οποίος είναι γιος διάσημου ηθοποιού. Εναντίον του έχουν υποβληθεί περισσότερες από 50 επώνυμες καταγγελίες για προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς. Το πιο σοκαριστικό περιστατικό ήταν ο ξυλοδαρμός μιας μητέρας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία του δήμου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την Τετάρτη […]

Περιπολικό της Αστυνομίας έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014. Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο εκκενώθηκε για λίγη ώρα, ενώ ερευνήθηκε από άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι δεν εντόπισαν τίποτα ανησυχητικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Εφιάλτης για τις γυναίκες του Χαλανδρίου είχε γίνει τους τελευταίους μήνες ένας 45χρονος, ο οποίος είναι γιος διάσημου ηθοποιού.

Εναντίον του έχουν υποβληθεί περισσότερες από 50 επώνυμες καταγγελίες για προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς.

Το πιο σοκαριστικό περιστατικό ήταν ο ξυλοδαρμός μιας μητέρας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία του δήμου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την Τετάρτη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 45χρονος, είναι γνωστός στην περιοχή για τις επιθέσεις του σε γυναίκες, και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική.

Ο πατέρας του πρωταγωνιστούσε σε ταινίες τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να δοθούν στοιχεία στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις